Szukaj
Mnie się też bardzo podoba, ładne światło i kolory![]()
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
Za kolegami...
Tak trzymaj..!
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Po prostu pięknie![]()
Badzo ładnie. Czuję się ten dreszczyk emocji, .... ze to właśnie ta chwila.
Pozdrawiam.
Bardzo przyjemna praca.
Kolory świetne. Jakość zdjęcia dobra. Fotografia nie jest przeostrzona, w przeciwieństwie do Twoich wcześniejszych publikacji. Ekspozycja dobra.
Przeszkadzają mi dwie rzeczy. O jednej powiedziałem Ci na PM. Druga uwaga to kadr.
Jest dziwny. Drzewo w dobrym miejscu, „podłoga” okej. Ale przeszkadza mi tak ucięta droga z prawej. Albo trzeba było obrócić obiektyw w prawo – pewnie stracił byś drzewo, albo cofnąć się trochę. Nie wiem, nie było mnie tam.
Z materiału, który mamy pozwoliłem sobie inaczej to pociąć. Chciałem poprawić kompozycję – drogę ciachnąłem dokładnie w jej osi. Tam na horyzoncie było małe drzewo, które bym urżnął w połowie takim kadrem – więc wystemplowałem.
Dodałem też trochę blasku podłodze, ale to już drobiazg.
Jeśli nie pasuję Ci moja wersja, napisz do moda, niech usunie.
Wojtku - świetnie. Jestem pod wrażeniem tego co robisz ze swoją fotografią
Graf a Ty to byś tylko wszystko kadrowałkwadrat ma rację bytu ale ja bym dał temu drzewku więcej powietrza. Ja nie lubię ciasnych kadrów tzn. takich gdzie główny element fotografii styka się s krawędzią kadru.
Może nie jest to jakiś krzyk sezonu ale patrząc na Twoje Wojtku postępy stwierdzam, że z każdą fotografią robisz duży krok do przodu. Fotografia mi się podoba.
Piekne zdjęcie - jeszcze chwila i wszystko spłonie ... robi piękne wrażenie !!
pozdrawiam
Skontaktuj się z nami