Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: uśpienie

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Bardzo ladna seria. Wszystkie trzy sie podobaja. Jest klimat.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

mrrau... jakie miłe rzeczy mi mówicie o poranku dzieki

jedynka musi być w dzikim formacie, bo nad tymi płytami w pg strasznie przeswituje niebo i odciaga uwage. ten cmentarz strasznie bałaganiarski jest, co ma plusy jak i minusy rozejrze sie jeszcze z wieczora, czy nie mam 3 w poziomie
    one shot a day keeps the doctor away

http://www.fotosia.blogspot.com

Wink

witam
    bez wsępów, dwojeczka b. mi sie podoba... wydaje mi sie, ze przeniosłas mnie w "inny" świat...jak ze starych filmow ... bravo
    pozdrawiam

Domyślnie

Podoba się, nawet bardzo podoba. Jak się "ładowała" jedynka to bardzo chciałem aby przestała, i przestała, dlatego jest wspaniała.
    Jedynka przypomina mi kadr czysto "filmowy" mz
    System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
    Pozdrawiam Marek

Domyślnie

Skłaniam się ku 3... ale faktycznie, trafnie wskazał autograf, iż naprostować by się zdało... T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

1 i 2 się podobają
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

autograf, z tą krzywizną to ja nie jestem taka pewna. jak mam horyzont wyrazny, to owszem, prostuję -- ale ten cmentarz ma bałagan, górki i dołki, kazdy grob w inną stronę, nie bardzo nawet jest do czego tę poziomicę przykładać. trzecia fotka jest moze najbardziej przekrzywiona względem podłogi, ale jesli uwazasz ze powinnam prostowac 1 i 2 to mi narysuj proszę, do jakich linii mam to prostowanie odnieść, bo ja nie wiem
    one shot a day keeps the doctor away

http://www.fotosia.blogspot.com

Domyślnie

autograf, nie jestem, ale napisze za siebie... Najbardziej ów szkopuł rzuca się w oczy na zdjęciu nr 3..., które i tak wybrałem jako przodujące... Pomimo mgły dość wyraźnie widać budynek, jak mniemam kapliczki, w oddali i powątpiewam, by pod takim właśnie kątem tam stał... Zaś wiedz, że taki mankament można zawsze poprawić, a gdyby owe zdjęcia były bez klimatu, który notabene stworzyłaś, to nawet nie warto byłoby się trudzić...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Dominik, trudno powiedzieć czy 1 jest krzywa, w zasadzie nie da się tego jednoznacznie określić.
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów