Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: uśpienie

autograf
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Oj, bo za czepialstwo będziemy się gniewać
    Cytując Twoje słowa nie pisałem o Twoich pracach - lecz pociągnąłem myśl, ot co

A Ty już o gniewie piszesz..

Domyślnie

Skłaniam się ku 3... ale faktycznie, trafnie wskazał autograf, iż naprostować by się zdało... T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    Cytując Twoje słowa nie pisałem o Twoich pracach - lecz pociągnąłem myśl, ot co

A Ty już o gniewie piszesz..
    To jest właśnie interek Gdybyś mnie znał, to wiedziałbyś, że do tzw. gniewania się jestem bardzo, bardzo daleki .

I nie miałem na mysli swoich prac tylko tę konkretną.

Pozdrawiam

Domyślnie

1 i 2 się podobają
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

autograf
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Gdybyś mnie znał, to wiedziałbyś, że do tzw. gniewania się jestem bardzo, bardzo daleki .
    Szuwar - patrzże na emoty u mnie - cholewcia jasna

I przepraszamy Autora za OT.

Domyślnie

dobre - baardzo klimatyczne ... faktycznie mgiełka dopomogła ...

Domyślnie

Moim skromnym zdaniem bardzo dobre prace.
    Fajny klimat - refleksja - zaduma , przemyślane kadry. Jest OK.

Pozdrawiam
    Marek
    Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
    Pozdrawiam Marek

Grupa FOTOKUJAWY

www.frontera.com.pl

Domyślnie

autograf, z tą krzywizną to ja nie jestem taka pewna. jak mam horyzont wyrazny, to owszem, prostuję -- ale ten cmentarz ma bałagan, górki i dołki, kazdy grob w inną stronę, nie bardzo nawet jest do czego tę poziomicę przykładać. trzecia fotka jest moze najbardziej przekrzywiona względem podłogi, ale jesli uwazasz ze powinnam prostowac 1 i 2 to mi narysuj proszę, do jakich linii mam to prostowanie odnieść, bo ja nie wiem
    one shot a day keeps the doctor away

http://www.fotosia.blogspot.com

Domyślnie

autograf, nie jestem, ale napisze za siebie... Najbardziej ów szkopuł rzuca się w oczy na zdjęciu nr 3..., które i tak wybrałem jako przodujące... Pomimo mgły dość wyraźnie widać budynek, jak mniemam kapliczki, w oddali i powątpiewam, by pod takim właśnie kątem tam stał... Zaś wiedz, że taki mankament można zawsze poprawić, a gdyby owe zdjęcia były bez klimatu, który notabene stworzyłaś, to nawet nie warto byłoby się trudzić...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów