Szukaj
wolałbym w kolorze
Skłaniam się ku 3... ale faktycznie, trafnie wskazał autograf, iż naprostować by się zdało... T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
1 i 2 się podobają![]()
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
dobre - baardzo klimatyczne ... faktycznie mgiełka dopomogła ...
Moim skromnym zdaniem bardzo dobre prace.
Fajny klimat - refleksja - zaduma , przemyślane kadry. Jest OK.
Pozdrawiam
Marek
Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
Pozdrawiam Marek
Grupa FOTOKUJAWY
www.frontera.com.pl
autograf, z tą krzywizną to ja nie jestem taka pewna. jak mam horyzont wyrazny, to owszem, prostuję -- ale ten cmentarz ma bałagan, górki i dołki, kazdy grob w inną stronę, nie bardzo nawet jest do czego tę poziomicę przykładać. trzecia fotka jest moze najbardziej przekrzywiona względem podłogi, ale jesli uwazasz ze powinnam prostowac 1 i 2 to mi narysuj proszę, do jakich linii mam to prostowanie odnieść, bo ja nie wiem![]()
autograf, nie jestem, ale napisze za siebie... Najbardziej ów szkopuł rzuca się w oczy na zdjęciu nr 3..., które i tak wybrałem jako przodujące... Pomimo mgły dość wyraźnie widać budynek, jak mniemam kapliczki, w oddali i powątpiewam, by pod takim właśnie kątem tam stał... Zaś wiedz, że taki mankament można zawsze poprawić, a gdyby owe zdjęcia były bez klimatu, który notabene stworzyłaś, to nawet nie warto byłoby się trudzić...
T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Skontaktuj się z nami