Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: uśpienie

Domyślnie uśpienie

Takie senne miejsce na mojej ulubionej trasie spacerowej. Dopomogła mi dziś nieco mglista pogoda. Będę wdzięczna za komentarze.

1.

2.

3.

one shot a day keeps the doctor away

http://www.fotosia.blogspot.com

Domyślnie

Stare cmentarze są zawsze wdzięcznym tematem dla fotografii.Sam mam też trochę materiału z Claregalway.Po różnorodności formatów widać że sprawnie operujesz kadrem i umiesz przekazać temat poprzez zaakcentowanie pierwszego planu.Z całego zestawu najbardziej podoba mi się 2,nie dlatego że " w kwadracie" ale ze względu na wieloplanowość , ładne zamknięcie kompozycji od góry i perspektywę powietrzną.

Domyślnie

Choć nie lubię dzikich formatów to bardzo podoba mi się jedynka, szczególnie ze względu na rozplanowanie kadru i światła w kadrze. Zaakcentowałaś ładnie światłem drugi plan.

Dwójka taka bardziej standardowa

W trójce mimo pionowego motywu na pierwszym planie - widziałbym poziom.

Ale jedynka jest naprawdę bardzo dobra.

Domyślnie

Klimatycznie podane - podoba się.

Domyślnie

Bardzo ladna seria. Wszystkie trzy sie podobaja. Jest klimat.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

mrrau... jakie miłe rzeczy mi mówicie o poranku dzieki

jedynka musi być w dzikim formacie, bo nad tymi płytami w pg strasznie przeswituje niebo i odciaga uwage. ten cmentarz strasznie bałaganiarski jest, co ma plusy jak i minusy rozejrze sie jeszcze z wieczora, czy nie mam 3 w poziomie
    one shot a day keeps the doctor away

http://www.fotosia.blogspot.com

Wink

witam
    bez wsępów, dwojeczka b. mi sie podoba... wydaje mi sie, ze przeniosłas mnie w "inny" świat...jak ze starych filmow ... bravo
    pozdrawiam

Domyślnie

Podoba się, nawet bardzo podoba. Jak się "ładowała" jedynka to bardzo chciałem aby przestała, i przestała, dlatego jest wspaniała.
    Jedynka przypomina mi kadr czysto "filmowy" mz
    System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
    Pozdrawiam Marek

autograf
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Choć nie lubię dzikich formatów to bardzo podoba mi się jedynka, szczególnie ze względu na rozplanowanie kadru i światła w kadrze. Zaakcentowałaś ładnie światłem drugi plan.
    Nie chce się czepiać - ale jest krzywa

Dwójka oraz trójka także.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Ale jedynka jest naprawdę bardzo dobra.
    Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    Nie chce się czepiać - ale jest krzywa

Dwójka oraz trójka także.
    Oj, bo za czepialstwo będziemy się gniewać

Dominik, przeczytaj jeszcze raz za co podoba mi się pierwszy kadr - przecież nie za to że jest prosty

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów