Szukaj
Stare cmentarze są zawsze wdzięcznym tematem dla fotografii.Sam mam też trochę materiału z Claregalway.Po różnorodności formatów widać że sprawnie operujesz kadrem i umiesz przekazać temat poprzez zaakcentowanie pierwszego planu.Z całego zestawu najbardziej podoba mi się 2,nie dlatego że " w kwadracie" ale ze względu na wieloplanowość , ładne zamknięcie kompozycji od góry i perspektywę powietrzną.
Choć nie lubię dzikich formatów to bardzo podoba mi się jedynka, szczególnie ze względu na rozplanowanie kadru i światła w kadrze. Zaakcentowałaś ładnie światłem drugi plan.
Dwójka taka bardziej standardowa
W trójce mimo pionowego motywu na pierwszym planie - widziałbym poziom.
Ale jedynka jest naprawdę bardzo dobra.
Klimatycznie podane - podoba się.
Bardzo ladna seria. Wszystkie trzy sie podobaja. Jest klimat.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
mrrau... jakie miłe rzeczy mi mówicie o porankudzieki
jedynka musi być w dzikim formacie, bo nad tymi płytami w pg strasznie przeswituje niebo i odciaga uwage. ten cmentarz strasznie bałaganiarski jest, co ma plusy jak i minusyrozejrze sie jeszcze z wieczora, czy nie mam 3 w poziomie
witam
bez wsępów, dwojeczka b. mi sie podoba... wydaje mi sie, ze przeniosłas mnie w "inny" świat...jak ze starych filmow ... bravo
pozdrawiam
Podoba się, nawet bardzo podoba. Jak się "ładowała" jedynka to bardzo chciałem aby przestała, i przestała, dlatego jest wspaniała.
Jedynka przypomina mi kadr czysto "filmowy" mz
System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
Pozdrawiam Marek
Skontaktuj się z nami