Szukaj
jest jakies konkretne przeslanie ten martwej natury ze akurat cukiernica z cebula i lezacymi obok lupinkami?
czy po prostu ot tak?
wydaje mi się , że poprostu tak...Nie dostrzegam żadnej myśli przewodniej , tematu - jestem na nie
D700 16,17-35,35
Ok, czyli to, że tzw. cukiernica nie pasuje do cebul jest najważniejsze? A czy martwe natury mają lub muszą mieć zwykle przesłanie, czy raczej są do jako takiego oglądania??![]()
ニコンのカメラ
no wg mnei umeiszczanie czegokolwiek na zdjeciu powinno miec jakikolwiek sens ...ale ja to truskawki cukrem
a co to znaczy jako takie ogladanie?A czy martwe natury mają lub muszą mieć zwykle przesłanie, czy raczej są do jako takiego oglądania??![]()
![]()
popatrz na malarskie martwe natury ... sprobuj zrobic cos podobnego .. popracuj nad swiatlocieniem .... zobaczysz ze nagle okaze sie ze cukier i cebula to tylko na przeziebienie![]()
mnie się tło podoba, a reszta chyba jak ta cebula.....śmierdzi![]()
obiecuję, przeczytam regulamin...
Fotka była bardziej zabawą i testem w wolnej chwili. Mam ochotę zrobić jeszcze coś w stylu dawnych malarskich martwych natur (oczywiście nie dosłownie). Wtedy na pewno dokładniej dobiorę przedmiotyDzięki sailor za uwagi. Pozdrawiam odwiedzających.
ニコンのカメラ
Skontaktuj się z nami