Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: ***1

Domyślnie ***1

Dzisiejsza zabawa

Pozdrawiam
    ニコンのカメラ

sailor
    Gość

Domyślnie

jest jakies konkretne przeslanie ten martwej natury ze akurat cukiernica z cebula i lezacymi obok lupinkami?
    czy po prostu ot tak?

Jędrzej Gadziński Awatar jendryn
    Miasto
    Frankfurt am Main

Domyślnie

wydaje mi się , że poprostu tak... Nie dostrzegam żadnej myśli przewodniej , tematu - jestem na nie
    D700 16,17-35,35

Domyślnie

Ok, czyli to, że tzw. cukiernica nie pasuje do cebul jest najważniejsze? A czy martwe natury mają lub muszą mieć zwykle przesłanie, czy raczej są do jako takiego oglądania??
    ニコンのカメラ

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chezzi Zobacz posta
    Ok, czyli to, że tzw. cukiernica nie pasuje do cebul jest najważniejsze?
    no wg mnei umeiszczanie czegokolwiek na zdjeciu powinno miec jakikolwiek sens ...ale ja to truskawki cukrem

A czy martwe natury mają lub muszą mieć zwykle przesłanie, czy raczej są do jako takiego oglądania??
    a co to znaczy jako takie ogladanie?
    popatrz na malarskie martwe natury ... sprobuj zrobic cos podobnego .. popracuj nad swiatlocieniem .... zobaczysz ze nagle okaze sie ze cukier i cebula to tylko na przeziebienie

Domyślnie

mnie się tło podoba, a reszta chyba jak ta cebula.....śmierdzi
    obiecuję, przeczytam regulamin...

Domyślnie

Fotka była bardziej zabawą i testem w wolnej chwili. Mam ochotę zrobić jeszcze coś w stylu dawnych malarskich martwych natur (oczywiście nie dosłownie). Wtedy na pewno dokładniej dobiorę przedmioty Dzięki sailor za uwagi. Pozdrawiam odwiedzających.
    ニコンのカメラ

Uprawnienia umieszczania postów