Zdjęcie popełnione na Ruprechtickým Špičáku, przez bardzo krótką chwilę wschodzące słońce zabarwiło chmury tworząc
Szukaj
Zdjęcie popełnione na Ruprechtickým Špičáku, przez bardzo krótką chwilę wschodzące słońce zabarwiło chmury tworząc
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
ładnie było, .... ale jak dla mnie nieostro
Zapewne klimat był świetny ale wyszło nieostre, i zamydlone a do tego jakiś fioletowy zafarb.
tak, wróć tam jeszcze raz i popraw, to jest nieostra a widać że klimat by;ł niesamoiwity
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
Przeżyłem takie chwile wschodów ponad chmurami i wiem jak są piękne i zarazem trudne do fotografowania. Dlatego nie krytykuję. Doradzam jedynie, aby za wszelką cenę znaleźć coś co urozmaici morze chmur.
Lub bardziej wydobyc, jesli jest malo widoczne.
Pomysl sie podoba.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
A wg mnie jest ostro. Bo w końcu zdjęcie wykonał ostryale tak na poważnie: patrząc na kempke drzew po lewej to jest ona ostra. Krawędź gór oddalonych o ok 6 - 7 km jest juz poza dof. Natomiast dłuższy czas spowodował rozmycie chmur i stąd wrażenie nieostrości. Kolor na plus! A wrócić tam i poprawić - taka duża i wyjątkowa inwersja to rzadkość.
Skontaktuj się z nami