Szukaj
No to żeś przywalił szumem na całego! Jak ahtystycznie to ahtystycznie!
Tym razem chyba ten szum bardzo spłaszcza obrazek. Zdaje się że jest to zwykły gaussowski szum z photoshopowego filtra, i dlatego nie wygląda dobrze. Przez ten szum niebo wygląda jakby jakaś dykta stała zaraz za drzewem.
Wiem że Nik Software ma jakieś filtry imitujące prawdziwe ahtystyczne szumy. Nic więcej o tym nie wiem bo nie używałem - za drogo....
Nie , nie , to coś przy kompresji musiało sięspieprzyć, bo przed wstawieniem na forum tego nie było.
Też to widzę.
Ostrzenie za mocne i tyle.
Samo ujecie bardzo ciekawe.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Deko przymocno szumi, ale wyłączam szum i jest do ogladania...nie odrzuca..
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Lepiej niż poprzednia wersja kolorowa choć mi się wydaje, że za mało światła, choć mój ekran jest szansa że przekłamuje.
Kto śmiał to odkopać
Widzę, że jest tragedia z tym niebem, ale nie mogłem sobie z nim poradzić. Po przyjrzeniu się z bliska kolorowej wersji ta kaszka też tam występuje tylko jest mniej widoczna.
Dziękuję za brak wypowiedzi typu : wywal to w kosmos - chociaż może i by się przydało![]()
Nie no, fota jest bardzo ok, tylko ten szum/przeostrzenie... ale przecież wiesz![]()
Fajny kadr, trochę ziarna i troszkę ciemno ale to też nadaje dramatyzmu, jakby coś wisiało w powietrzu![]()
Skontaktuj się z nami