Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Majdanek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Czyżby bez ptaka zdjęcie było mało dramatyczne...? To może trochę kości pod druty podrzucić....Sorry ,to może niezbyt stosowne,ale oddaje to jak to czuję...
    Pzdr
    Andrzej
    A przepraszam , gdzie to jest napisane że bez "ptaka" nie będzie dramatycznie??????????????????????

Domyślnie

Dobrze, a czy bez "pieprzu" nie będzie wystarczająco czytelne,mniej trafi do Polaka tylko sylwetkowe potraktowanie tematu.....jeśli już udajesz ,że nie wiesz co miałem na myśli...?
    Z tym ptakiem wchodzimy już w zupełnie inną bajkę...Tyle mam,tak zupełnie lużno, na ten temat.
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Fota podoba mi się. Co prawda nie jestem jakimś zagorzałym zwolennikiem B&W, ale lubię "mroczność", a tu ona jest. Niezbyt szczęśliwy jest w/g mnie tytuł, który dla naszej nacji przede wszystkim oznacza męki ówczesnych czasów i wywołuje związane z tym emocje. Sądzę, że nie o to chodziło.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Dobrze, a czy bez "pieprzu" nie będzie wystarczająco czytelne,mniej trafi do Polaka tylko sylwetkowe potraktowanie tematu.....jeśli już udajesz ,że nie wiesz co miałem na myśli...?
    Z tym ptakiem wchodzimy już w zupełnie inną bajkę...Tyle mam,tak zupełnie lużno, na ten temat.
    Pzdr
    Andrzej
    O wpływie "pieprzu' na wartość emocjonalną pracy pytaj autora fotografii.Pytanie nie do mnie.

Domyślnie

umiesz oddac atmosfere miejsca - podoba sie

autograf
    Gość

Domyślnie

Światło - nie mam nic do Ciebie - ale znów nie podoba mi się zdjęcie.

Czemu ten dół jest taki ciemny? Mam na myśli "podłogę". Idę o zakład, że da się to rozjaśnić - a zdjęcie nie straciło by na klimacie...

Jak chcesz to podeślij mi NEFa. Coś popróbuję - mój mail jest w profilu.

Domyślnie

Tez bym trawke deko rozjasnil, pozostawiajac slupki w czerni.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    Światło - nie mam nic do Ciebie - ale znów nie podoba mi się zdjęcie.

Czemu ten dół jest taki ciemny? Mam na myśli "podłogę". Idę o zakład, że da się to rozjaśnić - a zdjęcie nie straciło by na klimacie...[/SIZE]
    Cytat Zamieszczone przez Seeker Zobacz posta
    Tez bym trawke deko rozjasnil, pozostawiajac slupki w czerni...
    Co Wy macie z tą podłogą...?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nothing Zobacz posta
    Co Wy macie z tą podłogą...?
    To takie krajobrazowe zaklęcie. Architektura też ma swoje - "wyprostuj ściany".
    Stosowane niestety przez Czarodziejów czy trzeba, czy też nie.

Zaś ptaszek wygląda na gawrona, a sama fotografia mi nie leży.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez glenio Zobacz posta
    To takie krajobrazowe zaklęcie. Architektura też ma swoje - "wyprostuj ściany".
    Stosowane niestety przez Czarodziejów czy trzeba, czy też nie.

Zaś ptaszek wygląda na gawrona, a sama fotografia mi nie leży.
    Ja nie mam nic do tych zasad... w pewnych określonych sytuacjach. Tutaj rozjaśnisz podłogę i masz po zdjęciu. Oczywiście moim zdaniem. Fakt, przy wrzucaniu na papier trzeba by było rozjaśnić tu i ówdzie ale z głową.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów