Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: CS3/CS4 upgrade

Domyślnie CS3/CS4 upgrade

Mam takie pytanko teoretyczne... Mam załóżmy zainstalowany PS cs3 i kupuję sobie upgrade do cs4.
    Czy instalując cs4 Muszę odinstalować cs3 czy mogą sobie legalnie istnieć niezależnie
    ( np. CS3 na „pececie” a cs4 na laptopie).

Domyślnie

instalując upgradę w 99% przypadków musisz posiadać zainstalowany program, którego upgrade dotyczy...

jeśli zatem licencja na CS3 pozwala na zainstalowanie programu na więcej niż jednym stanowisku.... to możesz uaktualnić do CS4 na jednym a na drguim komputerze pozostawić CS3...

przypuszczam jednak, że licencja na CS3 pozwala instalować program na jednym stanowisku.....

Domyślnie

licencja cs3 pozwala instalowac na dwoch roznych komputerach (wlasciciela licencji) i uzytkowanie w tym samym czasie tylko na jednym

Domyślnie

zatem można to zrobić i ... nawet byc w 100% zgodnym z prawem licencyjnym - co się żadko zdarza

Domyślnie

Darmowy upgrade do CS4 jaki otrzymałem z Adobe instaluje się bez problemów na czystym systemie. Nie woła nawet o seryjny numer CS3. Czyli, teoretycznie, można mieć na jednym kompie cs3, na drugim cs4 i wszystko będzie działać. Ale jak napisał marszull w jednym czasie trzeba korzystać z jednego stanowiska.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marszull Zobacz posta
    licencja cs3 pozwala instalowac na dwoch roznych komputerach (wlasciciela licencji) i uzytkowanie w tym samym czasie tylko na jednym
    No to super ...

Uprawnienia umieszczania postów