Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Zimowy irokez

Domyślnie Zimowy irokez

N 105, mroźny poranek, ale jeszcze przed falą zimna,która ostatnio nas zalała,brrr
    "Makro jest jednym z tych gatunków fotografii, który niemal zawsze rzuca na kolana. Fotografującego"(autor:ja)
    D300 i trochę szkieł, ostatnio Sigma 24-35 F2 DG HSM

Domyślnie

Dla mnie to bardziej dinozaur
    oko | obiektywy | komputer | lampa | aparat | //kolejność wyraża raczej dążenie niż sprawozdaje dokonania...

Domyślnie

Dla mnie jak kryształy soli. Podoba się
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawel.szczerba Zobacz posta
    Dla mnie to bardziej dinozaur
    Jego grzebień grzbietowy pancerza.....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dark Zobacz posta
    Dla mnie jak kryształy soli.
    Dokładnie to samo mi przyszło na myśl. Wycieczka do Wieliczki mi się przypomniała... Fajne.
    Pozdrawiam,
    (...\/...)

Domyślnie

każdy ma inne skojarzenia i każde fajneRobiąc to zdjęcie przypomniałem sobie poradę,żeby zaopatrzyć się w nakolanniki ogrodnicze-wróciłem z mokrymi portkamiPozdrawiam!
    "Makro jest jednym z tych gatunków fotografii, który niemal zawsze rzuca na kolana. Fotografującego"(autor:ja)
    D300 i trochę szkieł, ostatnio Sigma 24-35 F2 DG HSM

Domyślnie

I kryształki i tonacja bardzo przyjemne Chcialbym przy okazji zapytać: wypatrzone w jakimś szczególnym miejscu, czy na "zwykłej łące"?
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Uprawnienia umieszczania postów