Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Filip

Domyślnie Filip

Mój pierworodny. Zachęcam do oceny.

D70|18-70|70-300|50/1.8|SB-800|

Domyślnie

bardzo fajne
    ps jakiej czcionki użyłeś do podpisu
    |N70s| N-50 1,8| N- 18-70 DX| N - 70-300 G VR| Raynox DCR-250 | Kenko Ex. Tube N/AF |

Domyślnie

A mnie się nie podoba obróbka. Przepraszam, że to pisze, tfu, tfu, na psa urok, odpukać w niemalowane i wszelkie inne gusła odprawić, ale to wygląda jak zdjęcie nagrobkowe...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zkrzysztof Zobacz posta
    jakiej czcionki użyłeś do podpisu
    Bickham Script Pro Regular

Cytat Zamieszczone przez Majek Zobacz posta
    to wygląda jak zdjęcie nagrobkowe...
    Skojarzenia masz ciekawe
    D70|18-70|70-300|50/1.8|SB-800|

Domyślnie

Nie zrozum mnie źle. Sam kadr, model itd jest ok. Chodzi mi tylko o obróbkę. Winieta, szaro-bura tonacja, ni to sephia, ni to B&W, lekko rozmydlone... Nie musiałem się bardzo wysilać, żeby takie skojarzenie mi się nasunęło... Przepraszam, wiem, ze w kontekście zdjęcia dziecka to mogło zabrzmieć... okrutnie, ale uważam, że zdjęcia dzieci powinny być maksymalnie radosne, żeby pokazać tą dziecięcość. Nawet z B&W trzeba uważać, bo łatwo zniweczyć efekt. Koncepcja, którą pokazałeś, takie mi nasunęła skojarzeni, a nie inne i tylko tą koncepcję oceniłem.

Domyślnie

A mnie się podoba zdjęcie - co do tego czy dziecko winno być smutne, czy uśmiechnięte, czy zamyślone itd. to akurta moim zdaniem nie jest aż tak ważne. Fotka przedstawia moim zdanie zamyślonego chłopca i jest wykonana bardzo poprawnie.
    Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |

Domyślnie

fajne foto, podoba mi się
    [I]puszka i szkiełko + radość z fotografowania, chęci wielkie ale czasu zbyt mało...[/I]
    Pozdrawiam, Waldas

Oszczędny w słowach Awatar Rider
    Miasto
    Poznań/Wronki

Domyślnie

Szkoda że nie kolor, ale muszę przyznać - wyszło ok. Pozdrawiam.
    Dwie puszki, kilka stałek, jeden zoom, jakieś akcesoria i duuuuużo radości z fotografii

Uprawnienia umieszczania postów