Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Snow Park

Domyślnie

jazda robi wrazenie, jednak te zdjecie niestety nie.....przy takich zdjeciach, jak juz tutaj napisano, nalezy pokazac z kad a najlepiej i dokad leci narciarz/snowboarder. Swiatelko na niektorych zdjeciach jest bardzo fajne, ale niewidac zawodnika zabardzo, twarz - ogolnie sylwetka o przodu. Widac w Tobie potencjal wiec czekamy na kolejne podejscie
    D300 l MB-D10 l D50 l N 50 1.8 l N 18-55 l N 80-200 2.8 l N 300 2.8 l SB-800 l www.markysz.ownlog.com

Domyślnie

czasem zbliżenia też są dobre.....ale żeby na nich coś było, a tu zero trików, złapane przy lądowaniu- totalnie nie tędy droga. Do tego nr mocno jakością odpada- pewnie mocno kadrowane

Domyślnie

No więc mniej więcej jak poprzednio koledzy się wypowiadali. I ja również jestem na nie. Mimo że technicznie super chłopaki wyglądają, ostrość ok, światło okey, ale to zdjęcie to takie nic. nie wiadomo skąd to leci, nie wiadomo dokąd. Kadry tez takie nijakie.

Na przyszłość, szerzej kadrować i pokazać że ten skok jest rzeczywiście niesamowity...

Domyślnie

czarnuchu... za poprzednikami..

Skoro o mowisz o akrobacjach to pokaz akrobacje!
    www.trphoto.pl
    D70(NIE CHCE GRIPA) / D200(MAM GRIPA) Nikkor 10.5mm/50mm/28-70mm/80-200mm SB 26/800 ..I na smaczek ... 622 Sunpaczek

Domyślnie

Mi najbardziej podoba się światło na numerze 2, ale co do 3 to mogłeś sekundkę zaczekać bo to jest Grab, koleś by złapał za deske i pokazał byś trick, a chyba o to tu chodzi.
    D80 | N18-70 | N50 F.1,8 |

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów