Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie "W kierunku gór II"

Ten obrazek już się tu kiedyś pojawił, ale ciekaw jestem Waszej opinii, co do obecnej obróbki...?

Domyślnie

Mam wrażenie, że nie jest wyostrzone po zmniejszeniu.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Kadr fajny, ale niebo mi bardziej przypomina wzburzony ocean niż chmury .
    Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g...o wartych zdjęć.

Domyślnie

A mi się to niebo właśnie podoba, obróbka mz nie jest zbyt agresywna, a efekt ciekawy i cieszy oko.

Domyślnie

A nie jest tak że ostrość uciekła na początku podłogi i dalej jest jej mniej?

Generalnie fota ładna, tylko ta ostrość
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Agraf Zobacz posta
    A mi się to niebo właśnie podoba, obróbka mz nie jest zbyt agresywna, a efekt ciekawy i cieszy oko.
    Mnie też się podoba, ale niestety mnie bardziej kojarzy się z wodą.
    Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g...o wartych zdjęć.

Domyślnie

Dzięki wszystkim za opinie. Odnośnie podłogi, to zdjęcie zrobione zostało z lekką zmyłką. W Dolinie Pięciu Stawów była wtedy straszna wichura. W miarę wysoka trawa bujała się we wszystkie strony i dała efekt lekkiego rozmycia -jak najbardziej zamierzony. Ale fakt, mogłem jeszcze bardziej podostrzyć to zdjęcie. Bardziej ostre głazy dałyby pewnie jeszcze lepszy efekt. Człowiek się całe życie uczy... Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów