Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Paula..

Domyślnie Paula..

Witam,dawno nic nie wstawiałem ale trzeba spełnic forumowy obowiązek i od czasu do czasu coś pokazac .
    Paule pewnie znacie , takie dwie fotki z wczorajszego spaceru
    12
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

ekhm... ciezko mi znalezc na tych zdjeciach choc jedna rzecz ktora sprawialaby zebym o nich myslal jak o ponadprzecietnych. ot pstryki spacerowe. nic wiecej poza albumem rodzinnym

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MikeP Zobacz posta
    ekhm... ciezko mi znalezc na tych zdjeciach choc jedna rzecz ktora sprawialaby zebym o nich myslal jak o ponadprzecietnych. ot pstryki spacerowe. nic wiecej poza albumem rodzinnym
    jak zwykle,
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

Ludzie - fotografia okolicznościowa i albumowa - tak więc nie ma się co załamywać
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TOMEK K Zobacz posta
    jak zwykle,
    Chłopie, zamiast tu biadolić, pomyśl po kiego czorta właściwie chciałes te zdjecia tu opublikować.
    Bo jezeli chciałes sie pochwalić ładną córeczką, to trzeba było zapytać - ładną mam córeczke ?
    I dostałbyś furę odpowiedzi, ze córeczka ładna...

Ale jeżeli chcesz sie zapytać, czy to jest ładne zdjecie - i dajesz takiego standardowego gniota z kompaktu, bez żadnej obróbki, bez jakiejkolwiek próby artu....to czego oczekujesz ?

Przyłóż sie trochę, pokaż pazur, przegnij nawet, wzbudź emocje - jak już cie mają ****....to chociaz niech za coś konkretnego, a nie za ogólną miernotę.

I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    i dajesz takiego standardowego gniota z kompaktu, bez żadnej obróbki,
    po pierwsze nie biadole a po drugie nie kompakta .

Domyślnie

Zgadzam się z lechupe. mnie wiele razy zjechano tu za ni jakoś zdjęć, zacząłem kombinować, zmieniać kadry i szukać pomysłów. Nie żebym od razu same pochwały zbierał, ale pozwoliło mi szerzej otworzyć oczy i czasem nawet mi jakaś fotka wyjdzie Więc próbuj, a córa bardzo fajna więc masz komu pstrykać
    Dwa nikoniki i troszkę szkła, choć chciałbym więcej.

Domyślnie

będe się starał ,
    sprzęt jest i co z tego jak brak talentu...

Domyślnie

będe się starał ,
    Nie bądź aż tak krytyczny u mnie sprzęt dużo słabszy a i o posiadaniu talentu również bym polemizował. Głowa do góry i pstrykaj
    Dwa nikoniki i troszkę szkła, choć chciałbym więcej.

Domyślnie

będe się starał ,
    talent to 95% wysiłku i 5% pieniedzy...
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Uprawnienia umieszczania postów