Szukaj
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
ekhm... ciezko mi znalezc na tych zdjeciach choc jedna rzecz ktora sprawialaby zebym o nich myslal jak o ponadprzecietnych. ot pstryki spacerowe. nic wiecej poza albumem rodzinnym
Ludzie - fotografia okolicznościowa i albumowa - tak więc nie ma się co załamywać![]()
Chłopie, zamiast tu biadolić, pomyśl po kiego czorta właściwie chciałes te zdjecia tu opublikować.
Bo jezeli chciałes sie pochwalić ładną córeczką, to trzeba było zapytać - ładną mam córeczke ?
I dostałbyś furę odpowiedzi, ze córeczka ładna...
Ale jeżeli chcesz sie zapytać, czy to jest ładne zdjecie - i dajesz takiego standardowego gniota z kompaktu, bez żadnej obróbki, bez jakiejkolwiek próby artu....to czego oczekujesz ?
Przyłóż sie trochę, pokaż pazur, przegnij nawet, wzbudź emocje - jak już cie mają ****....to chociaz niech za coś konkretnego, a nie za ogólną miernotę.
I'm not always right, but I'm never wrong...
Zgadzam się z lechupe. mnie wiele razy zjechano tu za ni jakoś zdjęć, zacząłem kombinować, zmieniać kadry i szukać pomysłów. Nie żebym od razu same pochwały zbierał, ale pozwoliło mi szerzej otworzyć oczy i czasem nawet mi jakaś fotka wyjdzieWięc próbuj, a córa bardzo fajna więc masz komu pstrykać
![]()
Dwa nikoniki i troszkę szkła, choć chciałbym więcej.
będe się starał ,
sprzęt jest i co z tego jak brak talentu...
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
Skontaktuj się z nami