Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: "rysy czasu"

Domyślnie

Charakterny model, podoba mi się.
    Dwa nikoniki i troszkę szkła, choć chciałbym więcej.

Domyślnie

no, no, zaskoczyłeś mnie. Brawo. Mnie się podoba...............tytuł też, ha, ha, ha.
    [I]puszka i szkiełko + radość z fotografowania, chęci wielkie ale czasu zbyt mało...[/I]
    Pozdrawiam, Waldas

Domyślnie

wybacz skojarzenie, ale jak dla mnie to jest Mistrz Joda w ludzkiej postaci.

Bardzo podoba mi sie konwersja do BW.
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Domyślnie

Marku brawo.
    Zacznij robić portrety - moja rada ( w te chłodne dni możesz zapomnieć o bagnach, o krajobrazach, o ptaszkach )) Widze ze efekty jakie uzyskałeś są bardzo dobre. Świetne BW, Model pierwsza klasa. Pokaż wiecej zdjęc tego Pana. Jego twarz tyle opowiada o życiu.
    gratulacje
    Pozdrawiam
    Nikon D300

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirektoja Zobacz posta
    Marku brawo.
    Zacznij robić portrety - moja rada ( w te chłodne dni możesz zapomnieć o bagnach, o krajobrazach, o ptaszkach )) Widze ze efekty jakie uzyskałeś są bardzo dobre. Świetne BW, Model pierwsza klasa. Pokaż wiecej zdjęc tego Pana. Jego twarz tyle opowiada o życiu.
    gratulacje
    Pozdrawiam
    Mirku - dzięki za dobre słowo , ale jak wiesz moją pasją jest przyroda " jak na razie " - portretu chyba jeszcze nie czuję. Ale … , może w niedługim czasie - kto wie.

Pozdrawiam
    Marek
    Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
    Pozdrawiam Marek

Grupa FOTOKUJAWY

www.frontera.com.pl

Domyślnie

Zdjęcie jak na debiut (z tego co piszesz) BDB.... może troszeczkę przydało by się przyciemnić twarz ... ale to moje subiektywne zdanie

Mimo wszystko na PLUS !!

Domyślnie

wróciłem tu po raz trzeci !! A rzadko wracam... :P

świetnie uchwycona. A i konwersja - well well - chylę czoła

Brawo !! Ja daję 4 gwiazdki

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów