Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie zawody żużlowe

witam,
    mam pytanie do osób fotografujących żużel. Ponieważ w Wawie nie ma zawodów żużlowych, chciałbym wybrać się do innego miasta. Z oczywistych względów w grę wchodzą dwa: Toruń lub Cz-wa.
    Jak wygląda sprawa wejścia na zawody? Trudno kupić bilety?
    Jak z fotografowaniem? Pomijam sprawy sprzętowe. Czy całkiem obcy ma szanse na jakieś sensowne ujęcia?
    Jak wygląda kwestia bezpieczeństwa - mojego i sprzętu?
    Może te pytania wydadzą się komuś dziecinne, ale nigdy nie byłem na takich zawodach.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Masz grupe tematyczna SPORT, ktora bardzo preznie sie rozwija, a pytasz tu... ehhh

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Masz grupe tematyczna SPORT, ktora bardzo preznie sie rozwija, a pytasz tu... ehhh
    tylko że tam nie mogę pisać, a zapisywać się do grupy nie chcę. Przynajmniej chwilowo..

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Ty lobuzie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Ty lobuzie...
    przyjmę to ze stoickim spokojem. Godnym grupy wędkarskiej

Domyślnie

Teraz w Toruniu bedzie nowy stadion wiec nie wiadomo jak bedzie z miejscowkami na trybunach. jednak nawet trubuna parterowa bedzie jakies 3 metry nad torem wiec stojac na jej krawedzi powinno cos sie udac strzelic.
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jamirq Zobacz posta
    Teraz w Toruniu bedzie nowy stadion wiec nie wiadomo jak bedzie z miejscowkami na trybunach. jednak nawet trubuna parterowa bedzie jakies 3 metry nad torem wiec stojac na jej krawedzi powinno cos sie udac strzelic.
    a jak z wejściem. Nie będę kupował biletów w przedsprzedaży. Odbędzie się to raczej na zasadzie" jutro mam wolne to wyskoczę do Torunia.

Domyślnie

Nie powinno być źle, kiedyś przeszedłem się na żużel u mnie w Rybniku i (tak, tak) Tamronem 55-200/4-5.6 ustrzeliłem takie coś:

Linka 1
    Linka 2
    Linka 3

Dodam, iż stałem dość daleko na łuku, światła też nie było za dużo jak na ten obiektyw
    A7R3/AF18/AF24/AF40/AF85

Domyślnie

to jeśli chodzi o sprawy fotograficzne mam już niejakie rozeznanie .A co z pozostałymi wątpliwościami?
    PS asche - fajne fotki

Domyślnie

W tym sezonie nie ma jeszcze numerowanych wejsciowek wiec nie wpoinno byc problemu. chyba ze bedzie to final Ligii (mam nadzieje ze tak bedzie to moze byc problem.
    Nikon

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów