2 zdecydowanie lepsza, ciut więcej loozu po prawej by się przydało bo ja trochę kard "przygniata"![]()
Szukaj
2 zdecydowanie lepsza, ciut więcej loozu po prawej by się przydało bo ja trochę kard "przygniata"![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Nie zgodzę się z przedmówca. To raz.
Mieszanie kanałów to jest cross.
Dwa - jakże bym mógł TU nie wpaśćZwłaszcza, jak o crossprocessingu mowa
Ale! Panie Arturze - nie daj se wmówić, że dwójka jest lepsza od jedynki - bo to nie jest prawda!
Jedynka i tylko jedynka jest niesłychanie kapitalna!
Szkoda tylko, że coraz rzadziej u nas bywasz...
Wczoraj przegapiłem ten wątek więc nadrabiam zaległości
Jedynka świetna - po krótkim namyśle wybieram wersję pierwszą, jak już ktoś to zauważył szkoda tylko tej obciętej dłoni (ale to generalnie detal, który jak dla mnie uczynił by to zdjęcie perfekcyjnym). Dwójka też mi się podoba choć mogło by być troszkę szerzej za plecami. Kolory fajne - nie będę polemizował czy to cross czy nie cross (być może w klasycznym analogowym ujęciu to nie do końca jest cross ale ja się nie znam) - zwał jak zwał - dla mnie efekt jest ok i to jest najważniejsze.
Z tego zestawu jedynie b/w mi nie podchodzi - ale to chyba właśnie dlatego, że konwersja mogła by być nieco lepsza.
Tak czy inaczej - całość na duuuży plus.
przyciecie palcow...
szkoda
najlepsza fota Aruta Jonika
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Dziekuje wszystkim za komentarze...
...A jeszcze dwa wstawie, co mi tam:
4.
5.
![]()
Fajna jedynka. Cross bardzo fajny, można marudzić nad przyciętą dłonią... Mnie bardzo się podoba.
Skontaktuj się z nami