Szukaj
Bardzo fajne, i jest to co lubię najbardziej - POMYSŁ!
www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska
myślałem, że inne jest Twoje w pojedynku...he he, miła i bardzo ładna niespodziewajka![]()
Nieźle to wykombinowałeś. Duży plus. Jako tryptyk układa się w fajną historię. Kompozycja, kadrowanie, ekspozycja.... ludzie patrzcie i uczcie się!
Pozdrawiam![]()
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Rewelacyjne wykonanie i pomysł.
Gratulacje za reportaż. Dobrze, że para Cię nie zauważyła bo pewnie by się speszyli i do niczego by nie doszło. Duże gradki za pomysł. Dobre jest.
NIM zrobisz zdjęcie znajdź w NIM temat
# kilka słoików # puszka # latarka na 4xR20 #
Bardzo mi się podobało już w pojedynku. Jako tryptyk też, tylko tytuły 1 i 2 przestawiłbym. Mam dokładnie odwrotne odczucia: Pokazują zewnętrzne strony - nieśmiałość; wewnętrzne - zaloty (zbliżenie). Poza tym gratulacje, jak zwykle i parę *.
http://www.flickr.com/photos/blazeje/![]()
Jestem pod wrażeniem, jeśli chodzi o wykonanie.
Szczególnie podoba mi się to, że jest i odbicie i przejrzystość wody. BTW - tak było czy to jakiś sprytny trik?
Całość jako pomysł nie przemawia do mnie. Każde ze zdjęć samodzielnie w mojej opinii się broni (a nawet więcej, każde samodzielnie jest super), ale jako tryptyk nie dociera do mnie.
Chyba żeby ja powiesić obok siebie, ale w poziomie.
Może wtedy?
oko | obiektywy | komputer | lampa | aparat |//kolejność wyraża raczej dążenie niż sprawozdaje dokonania...
Skontaktuj się z nami