Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: i jest moc...

Domyślnie i jest moc...

witam po raz pierwszy na Forum,
    moje zupełne, ponowne początki, zatem ze strachem wstawiam, ale mi osobiście zdjęcie to wydaje się dość ciekawe.
    powróciłem do fotografii we wrześniu 2008 po wielu latach przerwy, zatem uczę się zupełnie od nowa.
    zdjęcie robione D40 plus N 18-135.
    prosiłbym o konstruktywną krytykę.

Domyślnie

Zupełnie do mnie nie trafia sposób kadrowania...

Domyślnie

no i strasznie to wyglada w niedoswietlonych obszarach - albo ja mam cos z monitorem... Sprobuj moze odszumic?
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Domyślnie

Jedynym plusem tego zdjęcia jest światło. Niestety nie wyorzystałeś potencjału. Kadr aż się prosi o pion. Ucięte nogi i łeb konia też nie sprawiają dobrego wrażenia.
    Generalnie do poprawy. Czekamy na lepsze

Pzdr

Domyślnie

dzięki za uwagi!
    poprawię się oczywiście .
    nie ma się co tłumaczyć, ale mi za cholerę nie podobało się ujęcie z pełnym łbem konia.
    pion mam też, ale niestety zdjęcie robione było zza bandy i nie dało się uchwycić momentu.

Domyślnie

a ja nic nie widze

Domyślnie

własnie tez nic nie widze :P
    |D300||MB-D10||24-70 f/2.8||70-200 f2.8||sb800|

Domyślnie

ja tam widzę to zdjęcie, więc naprawiajcie te Wasze monitorki ino wartko .
    nie chcę zaśmiecać forum nowym wątkiem, bo tematyka ta sama, więc zaproponuję taką oto fotkę:

Domyślnie

Jak wyżej - kadr, plus mnie przynajmniej rażą białe nogawki jeźdźca, można by ich nie ująć np. właśnie pionowym kadrem, a dać za to więcej konia z góry i dołu. A drugie mi się nie wyświetla...
    Nikon dslr

Domyślnie

dzięki za uwagi! kolejnym razem postaram się wprowadzić Wasze rady w czyn.

panowie nie wiem co się dzieje, że te fotki raz się u mnie wyświetlają, a raz nie :/. przepraszam za tworzenie bałaganu w ten sposób :/.
    zapodaję dwójeczkę jeszcze raz:

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów