Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 32

Wątek: Lwica

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Bardzo fajne
    D60, D90, D600 + N18-55 + N24-70 + N50 1.8 + N80 1.8

FB

Domyślnie

Podoba mi się tylko jakoś nie pasuje mi ten bielutki stanik zwłaszcza na jedynce. Na zdjęciu Lwica - dzikuska a tu taki stanik;/
    Może by poszukać stanika w stylu dzikuski albo po prostu go nie pokazywać ( nie mówię o obowiązkowej rozbiórce jeśli modelka nie chce ale jakoś on mi nie współgra).
    Proces twórczy:
    KTO PYTA WIELBŁĄDZI

Domyślnie

Modelka z dużym potencjałem Popracujcie jeszcze razem, warto.
    Pozdrawiam - Jacek
    www.fotojaw.com

Domyślnie

Rowerek?
    Najlepsza jest 4. choć tam chyba pasowałaby inna stylizacja.
    Ostatnie wygląda jak fragment backstage'u.

Domyślnie

a czym pstrykane?

Domyślnie

Ogólnie mi się podoba, ale...
    1. Włosy wyglądają jak szczotka tudzież słoma.
    2. Ok.
    3. Nie pasuje mi światło i chyba jest nieostro na twarzy.
    4. Przyciąłbym trochę dołu ale to zdecydowanie najlepsze z całej serii (obróbka jak najbardziej na TAK)
    5. Usuń to coś w LD.

Pozdrawiam
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Właśnie dlatego pytałem co miał na myśli pisząc "sesja" i do teraz brak odpowiedzi Nie wiem czy aparat ma od miesiąca, czy do tej pory robił inne kategorie albo zdjęcia w innych okolicznościach...
    pozdrawiam

Domyślnie

Fotki świadczą o sporym potencjale. Nie będę wnikał w szczególiki i błędy tym razem, tylko zachęcę do dzielenia się wynikami kolejnych sesji, czy też innego rodzaju zdjęć.

Domyślnie

W 3 rower faktyczie zbędny.
    4 świetna.
    Na 11 mogłeś wyciąć statyw i lampę.
    Sceneria i modelki super!

Domyślnie

Hej,

W sumie to nie powinienem się wypowiadać jeszcze, bo dopiero startuje i na razie nie mialem na forum debiutu. Korzystam z porad innych, by się troche podciagnac.

Zaciekawil mnie temat wiec wszedlem i podziwiam. A jest co podziwiac. Tyle ze pokazane przez Ciebie zdjecia malo mi sie z lwica kojarza.

Rozumiem element wlosow jako grzywy. Bardzo mi sie podoba, pomimo tego ze lwice grzyw nie maja. Natomiast do lwicy nie pasowaly mi pozy oraz mimika modelki, poza jednym wyjatkiem. Zdjęciem numer 2.

Spojrzenie pewne siebie, dumne, drapieżne. Lwice wszak polują. Ona tam wlasnie szykuje sie do polowania.
    Moze moje dzieciństwo zostalo wypaczone :] ale ja lwice widze mniej wiecej tak:

http://pl.youtube.com/watch?v=VbZKxR...eature=related

i tak: (Tu już na szczęście po polsku. Chodzi o początek fragmentu - spacer "aleją gwiazd" i rozmowę z "królem")

http://pl.youtube.com/watch?v=3oGTmTc9XV4

Duma ;]

Ktoś się ze mną zgadza?

I jeśli chodzi o motyw polowania to widząc drugie zdjęcie stanal mi przed oczyma duszy mojej obrazek Twojej modelki trzymającej w objęciach jakiegos faceta. Kadr od plecow "zdobyczy". Lwica go obejmuje, wbija palce w kark/wlosy faceta i z usmiechem zwyciezcy (taki enigmatyczny, delikatny a jednocześnie widać że cel zostal osiagniety) patrzy bezpośrednio w obiektyw.
    To jest dosc dalekie od tego o czym mysle, ale mniej wiecej: (nic lepszego nie znalazlem)

http://sheenathunderchild.deviantart...erest-98751061

No nic.
    Co zlego to nie ja. Pozdrawiam wszystkich.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów