Close

Strona 15 z 22 PierwszyPierwszy ... 51314151617 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 214

Domyślnie

U mnie w d80 nie mogę znaleźć tego menu przetwarzania obrazu by to wgrać ?

Domyślnie

Ja lubię d22x mode 1 jak fotografuje ludzi, podoba mi się po prostu, grzech?

Domyślnie

A możecie Mi powiedzieć jak wejść te profile tzn. Zgrać na kartę i co dalej w D80?

Domyślnie

a nie masz instrukcji? W d90 (w niedzielę będę miał d80 pod reką dopiero) wchodzisz w ustawienia fotografowania dopasuj przetwarzanie obrazu i tam ładuj, tylko musisz mieć to w odpowiednim folderze na karcie by złapało.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TomaSzSz Zobacz posta
    A możecie Mi powiedzieć jak wejść te profile tzn. Zgrać na kartę i co dalej w D80?
    W D80 nie ma możliwości wgrywania profili.

Domyślnie

Gdy wcześniej Keczak napisał, co innego.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TomaSzSz Zobacz posta
    Gdy wcześniej Keczak napisał, co innego.
    Tak się składa, że na forum nie ma nikogo z nikiem Keczak. Jeśli chodziło ci o kolegę Kekacz to wydaje mi się, że napisał to samo co ja:

Cytat Zamieszczone przez Kekacz Zobacz posta
    D80 ani tym bardziej D70(s) nie obsługują profili picture project. Można je tylko zastosować poprzez ViewNX lub Capture NX.
    To, że można sobie potem użyć profili podczas obróbki na komputerze to jednak coś innego niż wgrywanie ich do puszki.

Domyślnie

Acha, więc ok, Macie rację pozdrawiam !

Domyślnie

Dlaczego gdy chce wgrać profil z view nx program nie widzi aparatu ,wyświetla się komunikat " the featyre is not avable itd?

Domyślnie

A jakie profile z view nx chcesz wgrywać? Te które oryginalnie są się nie da po prostu.

Strona 15 z 22 PierwszyPierwszy ... 51314151617 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów