Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Zgaduję, że Manual z TTL. Zazwyczaj ustawiamy błysk pod zdjęcie a nie exif, więc nie wiem, czy ktoś z nas sprawdzał to dokładnie. Powiedz czego konkretnie dotyczy twój problem, będziemy mogli precyzyjniej odpowiedzieć.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fushiro Zobacz posta
    Zgaduję, że Manual z TTL. Zazwyczaj ustawiamy błysk pod zdjęcie a nie exif, więc nie wiem, czy ktoś z nas sprawdzał to dokładnie. Powiedz czego konkretnie dotyczy twój problem, będziemy mogli precyzyjniej odpowiedzieć.
    Kolega Macumba chce pewnie uzyskać efekt jak na jakimś zdjęciu, które gdzieś podejrzał i sprawdził ów komunikat w exifie, w wyniku tego zastanawia się po prostu jakie były parametry owego flasha. Do tego dochodzi fakt, że nie spotkał się z takim komunikatem więc dodatkowo go to zaciekawiło.
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Inkognito Zobacz posta
    Kolega Macumba chce pewnie uzyskać efekt jak na jakimś zdjęciu, które gdzieś podejrzał i sprawdził ów komunikat w exifie, w wyniku tego zastanawia się po prostu jakie były parametry owego flasha. Do tego dochodzi fakt, że nie spotkał się z takim komunikatem więc dodatkowo go to zaciekawiło.

Prawie masz rację kolego. Tylko moja ciekawość pojawiła się dlatego, że zdecydowaną większość zdjęć które widziałem poczynionych z fleszem miało parametr o jaki pytam, a ja nigdy nie zrobiłem zdjęcia z powyższym parametrem flesza więc zapewne nie znam wszystkich ustawień lampy. Pytam więc nie tyle z czystej ciekawości lecz by się więcej nauczyć.
    D70|18-70|70-300|50/1.8|SB-800|

Uprawnienia umieszczania postów