Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Kresy

Domyślnie Kresy

Przy granicy z Ukrainą za Chełmem można znaleźć wiele opuszczonych domów i zagród. Stoją nieme opowiadając nierzadko historię życia gospodarzy, większość wyjechała w poszukiwaniu chleba za granicę lub zmarła. Znikają szybciej niż nam się wydaje, rozbierane na opał.
    Grudzień 2008.

Domyślnie

Ładne zdjęcia, tylko na pierwszym, na samej górze kadru, przy samej krawędzi coś białego się wkradło... Może to ufo?
    cokolwiek to jest, jakoś tak kłuje w oczy

Domyślnie

tylko na pierwszym, na samej górze kadru, przy samej krawędzi coś białego się wkradło
    Co?....pokaż łaskawco../

Fajne foty,Piotrze.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Hmm patrze na to 1 i nie wiem - w którym miejscu dokładnie ?

Domyślnie

Na tym cropie jest znacznie gorzej widoczne, ponieważ kompresja troszkę rozmyła.
    Zastanawiam się czemu u was nie widać tego punktu, u mnie jest i na oryginale naprawdę rzuca się w oczy... zwłaszcza jak już się wie o jego istnieniu i wie się gdzie jest
    Po zapisaniu Twojego zdjęcia na dysku, w przeglądarce windowsa punkt był prawie niewidoczny, dopiero po zbliżeniu znacznym coś było widać, a po otworzeniu pliku w Photoshopie znowu rzucał się w oczy.

Domyślnie

Dzięki za namiar - faktycznie nie zauważyłem przy obróbce.

Domyślnie

Uffff - już myślałem że coś ze mną nie tak
    Bardzo ładne zdjęcia
    pozdrawiam

Domyślnie

Co wy to z lupą oglądacie. Może ja już jestem stary i ślepy bo trochę mi zeszło żeby to zobaczyć
    Podoba mi się 1

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów