Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: świt

Domyślnie

PADI wydaje mi się że forum nie po to jest abysmy sobie wszyscy zdjęciami dogadzali . Karzdy po trosze stara sie wczuć w to miejsce i kombinuje jak sam by w takiej sytuacji się sprawdził . Wszystkie uwagi są jak najbardziej na miejscu .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MirekM
    PADI wydaje mi się że forum nie po to jest abysmy sobie wszyscy zdjęciami dogadzali.
    A kto napisał, ze jest?

Cytat Zamieszczone przez MirekM
    Wszystkie uwagi są jak najbardziej na miejscu.
    A kto napisał, że nie są? Chodziło mi po prostu, ze zdjęcie jest na tyle świetne, że wszelkie dyskusje to już totalnie kwestia gustu, podejścia itd. Każdy mógłby napisać jedną zmianę i w końcu połowa by była przeciwstawna Może się źle wyraziłem.

A zdjęcie budzi emocje - goooood
    D70s | 18-70 | 50 | 70-300 VR | SB-800 | Hoya DMC CPL | Lowepro Off Road
    ..:: http://www.lesniak.ocom.pl/ ::..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PADI
    Cytat Zamieszczone przez vuki
    legendarnego zdjecia Hesji (ciagle je widze)
    Nie słyszałem, nie widziałem Można jakiegoś linka prosić?
    http://www.hesja.pl/images/0613.jpg (mam nadzieję ze Slawek sie nie obrazi)

Domyślnie

Mnie sie jednak wydaje ze te zdjęcie jest lepsze od zdjęcia Sławka, które prezentuje również wysoką wartość artystyczną. Z drugiej strony nie można porównywać bo to zupełnie dwa inne podejścia do tematu.

Pozdrawiam
    Nikon D70 / D200 / Nikkor 50mm / Peleng 8mm / Sb600 / MF /

Domyślnie

dziekuje, dziekuje

a tu proszone zdjecie:

forum.niekojarze.pl

Domyślnie

hmm wydaje mi sie ( tak jak kilku osobom wczesniej ) ze lepiej by bylo poprostu bez faceta... sama matka spogladajaca w strone brzucha a slonce mniej wiecej znajdujace sie na poziomie dziecka, tak to bym widzial, i oczywisciezeby nie bylo zbyt portretowe, zeby umiescic matke w mocnym punkcie i dac troche morza

Ale ogolnie ladnie wyszlo chociaz druga fota ma slabsze kolory niz #1, chyba trzeba skoczyc z tym do PSuja

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów