Szukaj
forum.niekojarze.pl
Jak dla mnie - to jedna z najlepszych fotek jakie widziałem na tym forum
CMEHA-8M, Plecak z wojska, czapka z wełny.
Idę robić zdjęcia. Resztę mam w ... D ... 300.
To zdjęcie jest na tyle świetne i tak mi się podoba, że nie mam ochoty szukać czegoklwiek co można by było poprawić (zresztą nie wiem czy można
Choć treść jest smutna chyba - tak odbieram tą fotke. Choć jest wschodzik słoneczka i i przyszzła mamusia (symbole nadzieji), to odległość dzieląca parę i ich różne kierunki patrzenia wywołują u mnie niepokój i jakiś smutek samotności...
D70 + kit + 70-300G + 512 SanDisk ultra 2 + Lowepro orion trekker II.
Faktycznie ładne . Szkoda że on ma widoczną twarz (PS i guma) i że podwinął spodnie . Poza tym , tylko ona jest z kimś , on jest sam .
jest fajne
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
nastrojowe, z klimatem, bardzo mi sie podoba.nawet bardzo bardzo :P
D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|
Byłoby perfekcyjne, ale bez tego chłopa. Za duży, psuje kompozycję i wogóle wyskakuje przed orkiestrę, a w końcu zrobił co do niego należało i zasadniczo powinien zejść na dalszy plan. Cała reszta śliczna, metaforyczna i normalnie gotowy plakat kampanii społecznej!!! Ale tego kolesiowca to bym wystemplował
![]()
nie wiem czy mi sie podoba czy nie
to chyba dobrze dla foty
pozdrawiam![]()
"czuję jak rodzi się moc"
mi tez chlopak przeszkadza, no chyba, ze stalby za nia obejmujac ja
najbardziej jednak widzialbym niewiaste samą i ... nago (bez komentarza)
odwoluje sie do legendarnego zdjecia Hesji (ciagle je widze)
Piękne zdjęcie, gratuluję, nie ma sie co przyczepiać - zawsze można coś zmienić, wyciąć faceta, zamienić postacie miejscami itp. - tylko poco - wszystkim się nie dogodziMasz więcej?
Można wiedzieć czym i jak robione [EXIF]?
Nie słyszałem, nie widziałemZamieszczone przez vuki
Można jakiegoś linka prosić?
![]()
D70s | 18-70 | 50 | 70-300 VR | SB-800 | Hoya DMC CPL | Lowepro Off Road
..:: http://www.lesniak.ocom.pl/ ::..
Skontaktuj się z nami