Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Drzwi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Niestety tak. Postawilem na zdjecie na niskim stosunkowo ISO, ze swiatlem zastanym, niedoswietlone. Po wyciagnieciu z cieni uzyskalem taki efekt. Moim zdaniem akurat w tym przypadku szum nie przeszkadza w odbiorze (swoja droga probowalem odszumiac - zdjecie traci urok). Jeszcze ich nie wywolywalem, ale mysle ze na papierze beda sie prezentowac lepiej Dzieki za komentarz!
    Zgadzam się co do szumu, jest jak najbardziej na miejscu. Zresztą, zazwyczaj robię tego typu zdjęcia w ten sam sposób. Ostatnio robiłem odbitki zdjęć w podobnej tonacji gdzie szum był chyba jeszcze większy i na papierze wygląda to naprawdę przyzwoicie

Dobre kadry i ładna kolorystyka.
    NIKON - system

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Niestety tak. Postawilem na zdjecie na niskim stosunkowo ISO, ze swiatlem zastanym, niedoswietlone. Po wyciagnieciu z cieni uzyskalem taki efekt. Moim zdaniem akurat w tym przypadku szum nie przeszkadza w odbiorze (swoja droga probowalem odszumiac - zdjecie traci urok). Jeszcze ich nie wywolywalem, ale mysle ze na papierze beda sie prezentowac lepiej Dzieki za komentarz!
    Jak dla mnie to bez szumu to zdjęcie byłoby nijakie. Gdyby było zrobione bez szumu to trzeba byłoby go dodać

Super foty, przypominają mi klimaty z gry Prince of Persia
    D80 + N18-70 + N50 + SB600

Domyślnie

Bardzo dobre kadry!!! Trzeba mieć oko, żeby coś takiego uchwycić!

Domyślnie

...pięknie, melancholijnie, uroczo...

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Ciekawie pokazane.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów