Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: podłoga no.2

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie podłoga no.2

Witam

Z wczorajszego wypadu plenerowego nad Zalew Zemborzycki k.Lublina...

THX

autograf
    Gość

Domyślnie

Wzięło Cię

Domyślnie

Ładny widoczek, ale przyczepię się do tej łatki śniegu nad LD - strasznie odciąga wzrok. I troszkę mnie w oczy śnieg razi, jakby za jasny... nie wiem (ew. do wywalenia mój lcd :P) ogólnie przyjemnie
    Pozdrawiam

Domyślnie

Sam nie wiem,to trochę mniej różowe,ale inny kadr i śnieg troszkę razi miejscami...
    Chyba, jednak, poprzednie lepsze...
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

mi tak średnio, za borregaardem
    Mateusz Książkiewicz
    Canon & Nikon

Rozmowny Awatar maddnes
    Miasto
    Bournemouth uk

Domyślnie

mi się podoba,tylko uciąłbym troszeczkę lewej strony żeby lód był na krawędzi kadru.

Domyślnie

Bardzo fajne, nic bym nie ucinał
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

mi się bardzo podoba!
    świetne jest !

kulten
    Gość

Domyślnie

Jest piękne. To pod wpływem ostatnio podobają mi się takie wypieszczone kolory .

Domyślnie

Piotrze jak wczoraj mi się podobało tak dziś Ci nieco pomarudzę, pierwsza chyba najb istotna sprawa to kadr mz. Albo przyciąć do kwadratu od prawej strony tak aby kończyło się nadbrzeże w PD - i masz wtedy słońce w mocnym punkcie albo nieco inaczej kadrować. Po lewej przy krawędzi kadru ten placek śniegu jakoś tak mało szczęśliwie trochę wzrok odciąga. Dziwnie też jakoś słońce wyszło naświetlone - tak jak by się skopiowało podwójnie albo ruszyło na warstwie ? W LG rogu masz bardzo mocną winietę (wiem, wiem Hoya tak lubi) ale jednak tam bym próbował nieco powalczyć tak aby drzewa nie przechodziły w całkowicie smolastą, czarną plamę. Podoba mi się zestawienie kolorystyczne - daje taką pozytywną energię to słoneczko i dobrze kontastuje ze śniegiem. Śnieg ma ciekawą fakturę w PD ale gubi się już ta faktura im dalej w dal ku słońcu - co zresztą pewnie jest wynikiem dłuższego naświetlania - to w sumie nie przeszkadza. Tak mniej więcej widziałbym te uwagi i wskazówki co do foty. Ps ciupinkę mniej saturacji
    pozdr

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów