Szukaj
to jak pokuszę sie o krytykę ogólnie zdjęcia mi się nie podobają
- kadry centralne , i do tego mocno z góry (kucnij na drugi raz) , dodatkowo amputowane łąpy na jedynce ? i nie wierze że siedzący pies uciekł z kadru - to Twój bład , do tego na dwójce jest cień fotografa .... na zdjęciach nie ma życia ot pstyki ale wierzę że następne będą lepsze
i na litość wklejaj większe...
Mateusz Książkiewicz
Canon & Nikon
Wady wymienił malibu,ja napisze ze super psiaki i na ich miejscu potargał bym spodnie właścicielowi.
Dzięki, następnym razem będę wiedział co zrobić lepiej.
Zdjęcie zgodnie z regulaminem forum powinno mieć szerokosc max 600p.
Postaram się napisać coś konstuktywnego bo widzę że się staraszo kadrowaniu pisałem już wczesniej jest trochę lepiej ( tzn nie z góry i nie centralnie), teraz napiszę o czymś innym
Ogólnie modeli masz fajnych , ale to nie wystarczy , zobacz jeszcze jak ważne jest tło na którym są fotografowane , tło ma być tylko tłem a tu pieski zgubiły się na nim , (brązowe podpalane owczarki a z tyłu zólty piasek) nie wygląda to dobrze , wysokie trawy i chabuzie które przecinają sylwetki psów to też nie jest dobry pomysł , a co do technikaliów wydaje mi się że użyłeś zbyt dużej przesłony - można by mniejszą, możesz też przy tak żywiołowych modelach używać zdjęć seryjnych , bo tu mamy jednego pieska w fajnej pozycji a drugi jest od "d... strony"
suma sumarum walcz dalej![]()
Skontaktuj się z nami