Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Domyślnie Plecak FOMEI PVR-3

Witam ... Mam prośbe do posiadaczy tego plecaka. Czy mógłby ktoś zamieścić jakieś zdjęcia tego plecaka na plecach? chciałbym zobaczyć jak to się prezentuje na grzbiecie

Domyślnie

Dołączam się do prośby.
    D300 + S 10-20 | T 17-50 2.8 | T 90 2.8 | S 70-200 2.8 | SB-800 | SB-600 | Cokin Hitech 0.6 1.2 |
    LowePro CompuTrekker AW
    http://submit.shutterstock.com/?ref=64681- zarabiaj na zdjęciach!

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

nie pamiętam czy wieszałem na mojej stronie...zajrzyj w dział fotografia/akcesoria
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ALF
    nie pamiętam czy wieszałem na mojej stronie...zajrzyj w dział fotografia/akcesoria
    Zajrzałem ... przejrzałem i nie znalazłem tego co szukam ... zdjęcia plecaka były i to ciekawie pokazane ale mnie interesuje to jak się prezentuje na plecach a takich właśnie tam nie masz niestety ... pozdrawiam serdecznie

Domyślnie

posiadam również takowy plecaczek, postram się wieczorkiem powiesić tutaj fotkę. pozdro!
    D70, Nikkor 18-70 AF-S, Sandisk 1 GB Ultra II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fasi
    posiadam również takowy plecaczek, postram się wieczorkiem powiesić tutaj fotkę. pozdro!
    W jakim celu?
    Na stronie Alfa w dziale akcesoria foto jest wszystko co potrzeba i jeszcze więcej .
    Plecak jest fajny i ma dobry stosunek jakości do ceny i tyle.
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Domyślnie

więc czekam

Domyślnie

jest spory mam 191 cm wzrostu i jest spory
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez meliszipak
    W jakim celu?
    Na stronie Alfa w dziale akcesoria foto jest wszystko co potrzeba i jeszcze więcej .
    Plecak jest fajny i ma dobry stosunek jakości do ceny i tyle.
    Oglądałem kiedyś te zdjęcia na stronie ALF'a i sam na podstawie tych zdjęć zdecydowałem się na zakup tego plecaka. Ale jak pamiętam nie było tam zdjęć plecaka na czyichś plecach.

Cytat Zamieszczone przez rambobambo
    Witam ... Czy mógłby ktoś zamieścić jakieś zdjęcia tego plecaka na plecach? chciałbym zobaczyć jak to się prezentuje na grzbiecie
    a rambobambo winszuje sobie obejrzeć właśnie takie zdjęcie bo

Cytat Zamieszczone przez rambobambo
    Zajrzałem ... przejrzałem i nie znalazłem tego co szukam ... zdjęcia plecaka były i to ciekawie pokazane ale mnie interesuje to jak się prezentuje na plecach a takich właśnie tam nie masz niestety ... pozdrawiam serdecznie
    D70, Nikkor 18-70 AF-S, Sandisk 1 GB Ultra II

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

było i takie, ale w czasie ostatnich przenosin, ten wątek gdzieś diabli wzięli...może później znajdę w swoim archiwum...

ooo...znalazłem...w czasie pleneru mysłakowice 2005, wycieczka w góry sokole, ciężar plecaka 11,5kg

Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów