To była uwaga "na przyszłość", tak z przymrużeniem oka. Chciałem tylko powiedzieć, że większość z nas niewiele wie o akwarystyce, oprócz tego, że tyczy się ryb, które są najczęściej kolorowe![]()
Szukaj
To była uwaga "na przyszłość", tak z przymrużeniem oka. Chciałem tylko powiedzieć, że większość z nas niewiele wie o akwarystyce, oprócz tego, że tyczy się ryb, które są najczęściej kolorowe![]()
Nie wiem dla czego moje poprzednie zdjęcia są nie dostępne, żeby nie zakładać nowego tematu przedstawiam moje trzy zdjęcia,co prawda nie dyskowce, ale też z moich akwarii
Uploaded with ImageShack.us
no to spróbuję jeszcze z tym
Pokuszę się o komentarz, jak nikt nie chce, bo zdjęcia na prawdę dobre. Przemyślane kadrowanie, żywe kolory i wyraźna separacja od tła to spore plusy. Przyjemnie się ogląda.
Pozdrawiam
Janusz
Dalej próbuję..., Cambarellus Patzcuarense "ORANGE", raczek wielkości 3-4 cm. (bez szczypiec):
Samiczka to jest - uprzedzam lawinę pytań na PW![]()
przyjemnie się ogląda ale ten podpis jest koszmarny, z dyskrecją nie ma nic wspólnego...
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
hmmm.. pomyślę nad tym, dzięki
a co o tym myślicie:
Skontaktuj się z nami