dobrze powiedziane ... tylko czy kreatywnosc mozna cwiczyc, czy poprostu sie ja ma lub nie ma ... musze pomyslec i pojechac tam jeszcze raz ... tylko czy z tematu mozna cos wycisnac ... moze inaczej, napewno sie da, tylko czy ja wiem jak![]()
Szukaj
dobrze powiedziane ... tylko czy kreatywnosc mozna cwiczyc, czy poprostu sie ja ma lub nie ma ... musze pomyslec i pojechac tam jeszcze raz ... tylko czy z tematu mozna cos wycisnac ... moze inaczej, napewno sie da, tylko czy ja wiem jak![]()
Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi
Człowieku,sumienia nie masz,nie narażaj mnie ,więcej, na taki stress.....
Myślałem,że ktoś faktycznie coś ma za starej "Stodoły"....aż mi ciśnienie walnęło..
Tak się dziadkom nie robi.....
A tak fajnie było,komu to przeszkadzało.....
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
sorry andrzejjak to mowia po napisach "zbieznosc nazwisk i miejsc przypadkowa" ...
Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi
konwersja lezy, troche za mało kontrastów i fotki podobne nnr 3,4 i 6 prawie takie same, no i jedynka strasznie wypalona - ale wszyscy sie uczymy , i wpadki zdarzaja się kazdemu
pozdrawiam![]()
Skontaktuj się z nami