Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Basia

Domyślnie Basia

Zdjęcie zrobione w mało sprzyjających warunkach ale chętnie poddam ocenie i sugestiom

Domyślnie

hmm wygląda jakbyś oko po prawej wyostrzył a o lewym zapomniał. I ta poza jakoś do mnie nie przemawia. Za to na plus kolorki.

Domyślnie

Dziękuję za opinię. Ale chyba to zdjęcie jakieś nijakie, skoro nikt więcej nie ma chęci się wypowiedzieć. Ech ...

Domyślnie

ech...2 godziny minely i nie zasypano cie pochwalami? podoba mi sie miekkosc koloru ale jednoczesnie brakuje mi troszke kontrastu i chyba bym wyprostowal bo odruchopwo lekko glowe przechylam jak je ogladam.
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hallucinogen Zobacz posta
    ech...2 godziny minely i nie zasypano cie pochwalami? podoba mi sie miekkosc koloru ale jednoczesnie brakuje mi troszke kontrastu i chyba bym wyprostowal bo odruchopwo lekko glowe przechylam jak je ogladam.
    E tam nie pochwałami mimo iż miło coś pozytywnego usłyszeć o własnym zdjęciu to jednak uwagi i podpowiedzi dają szansę na zauważenie własnych błędów i późniejszą korekcję kolejnych.

Domyślnie

Fajne tło i czemu uciąłeś jej czoło?
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Fajne tło i czemu uciąłeś jej czoło?

wlasnie tlo mi sie tu nie podoba ... sama buzka jest ok ...
    Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi

Domyślnie

Mnie się zdjęcie podoba, kolorki, tło nawet... ale kadr mi nie pasuje, to cięcie czoła, coś mi nie leży.
    Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g...o wartych zdjęć.

Domyślnie

Tło właśnie było jakieś kolorowe przypadkowe...

a tu jeszcze jedno zdjęcie i inne tło

Domyślnie

oj to drugie odpoada... bluzka swieci sie jak psu.....
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Uprawnienia umieszczania postów