Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Okienne

Domyślnie Okienne

Próbne pstryki.

Uwagi mile widziane.

Domyślnie

ładna kobieta, ale to ciachnięcie na czole zupełnie mi nie pasuje,
    brakuje mi też odrobiny kontrastu,
    noi ostrości brak...
    Mateusz Książkiewicz
    Canon & Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ksiazkiewicz Zobacz posta
    brakuje mi też odrobiny kontrastu,
    noi ostrości brak...
    U mnie na kompie wyglądało ok, teraz jakoś inaczej... to samo z ostrością. Może to przez to, że zwykle zamieszczałem pliki u siebie na serwerze, a teraz musiałem skorzystać z imageshack'a?

Domyślnie

probnych sie nie wystawia, jak zrobisz "finalowe" pstryki to wroc
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kabal Zobacz posta
    U mnie na kompie wyglądało ok, teraz jakoś inaczej... to samo z ostrością. Może to przez to, że zwykle zamieszczałem pliki u siebie na serwerze, a teraz musiałem skorzystać z imageshack'a?
    po zmniejszeniu zawsze wyostrz, natomiast kontrast napewno leży powód w naszych LCDkach, pomimo wszelkich możliwych różnic ja bym odrobinę kontrastu dał.
    Mateusz Książkiewicz
    Canon & Nikon

Domyślnie

Z ostrością rzeczywiście nie jest dobrze, co do cięcia u góry to mam mieszane uczucia ale raczej akceptuję, kolory i kontrasty jak dla mnie ok, natomiast modelka jest bez wątpienia największym atutem tego zdjęcia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elix Zobacz posta
    Z ostrością rzeczywiście nie jest dobrze, co do cięcia u góry to mam mieszane uczucia ale raczej akceptuję, kolory i kontrasty jak dla mnie ok, natomiast modelka jest bez wątpienia największym atutem tego zdjęcia
    Teraz widzę o czym mówicie... Ostrość jest ale na lewym oku modelki (na pełnowymiarowym pliku wygląda ok) - kiepsko to widać bo oko jest słabo doświetlone (mogłem ostrzyć na prawe - a tak ono, lepiej oświetlone i w mocniejszym pkt jest poza GO). Dodatkowo ISO 1000 zabija nieco szczegółu.

Dzięki za zwrócenie uwagi - jak się wyrobię to spróbuję jeszcze jedno obrobić i pokazać.

Uprawnienia umieszczania postów