mogłeś nie pokazywać![]()
Szukaj
mogłeś nie pokazywać![]()
Mateusz Książkiewicz
Canon & Nikon
..oryginal znajduje się w miejscowości Moszna (okolice Opola)
Oryginal tzn. zamek gdzie pstrykłem fotkę (Mateusz ją widział-ciiiiii, tylko nie mów nikomu) a póżniej dużo, dużo siedzenia przy Psie (klejenie, warstwy, mieszanki wybuchowe, 6 kaw, pół nocy zabawy itd.itd)
Super ... troszkę za PS jak już wspomniano ale fajnie fajnie
D700 + D90 + SB-900 + N24-70/2.8 + N18–105 + N35/1.8G
Wszystko ładnie jako grafika ale lampa świecąca kierunkowo jak latarka to błąd w sztuce. ;]
Enyłej pomijając powyższe - świetny digart.
Deszcz tworzy świetny klimat według mnie. Bez niego byłby tylko widok w kolorowe ciapy.
elvisONE zdradzisz kierunek obróbki z tym deszczem? Nie chcę tutoriala, ale byłoby miło gdybyś powiedział od czego mam wyjść. Chciałem kiedyś zrobić coś podobnego, ale zupełnie nie miałem pomysłu jak się do takiego deszczu zabrać. Kombinowałem, żeby umiejscowić go na kilku warstwach pod różnymi kątami (free transform), tak żeby wyglądał przestrzennie, ale nie mogłem zrobić ładnych kropli. Ogólnie słabo mi szło. Jak uzyskałeś krople? Białe plamki i motion blur? Gdybyś chciał się podzielić będę zobowiązany.
...na czarnej warstwie dodajesz szum i fitr rozmycie/poruszenie. Wszystko według własnego zapotrzebowania..
dobrze że usunąłeśale ciii
![]()
Mateusz Książkiewicz
Canon & Nikon
Wszędzie deszcz zgrabnie pada, tylko na trawnik nie chce. Jakoś omijaPoza tym podoba się.
Skontaktuj się z nami