Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Drugi brzeg

Domyślnie Drugi brzeg

Domyślnie

Aż trudno uwierzyć że to zdjęcie z 26 grudnia - fajne i przyjemnie się ogląda
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sowulus12 Zobacz posta
    Aż trudno uwierzyć że to zdjęcie z 26 grudnia - fajne i przyjemnie się ogląda
    Ano, na wyspach zima zagląda w jedno popołudnie w jedną godzinę w roku. Spada 2mm śniegu i szybko znika. Szkocja to inna historia... Od czterech dni nie mogłem zrobić przyzwoitego zdjęcia w trakcie spacerów (to też jest takie sobie), ale dzisiaj uparłem się, że sprawdzę jak Nikkor 12-24 radzi sobie pod światło. No i wydaje mi się, że sobie radzi Słońce znajduje się za drzewem.

Domyślnie

Fajne światełko i kolorki fotka ok

kulten
    Gość

Domyślnie

Jest ciekawie. Szkoda, że nie wykadrowałeś z niższego pułapu, może by było lepiej jeszcze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Jest ciekawie. Szkoda, że nie wykadrowałeś z niższego pułapu, może by było lepiej jeszcze.
    Wedle życzenia

kulten
    Gość

Domyślnie

A jeszcze niżej?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    A jeszcze niżej?
    Miej litość! Przy tym kadrze klęczałem, było mi już zimno w łapy i powiedziałem sobie, że się nie położę! No widać błąd i dla sztuki trzeba się poświęcać. Może innym razem wezmę kocyk i pójdę obfotografować to inne drzewa z tego brzegu.

Domyślnie

bardzo dobra fota. Podoba mi się.

Cień drzewa rewelacyjny

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fushiro Zobacz posta
    Miej litość! Przy tym kadrze klęczałem, było mi już zimno w łapy i powiedziałem sobie, że się nie położę! No widać błąd i dla sztuki trzeba się poświęcać. Może innym razem wezmę kocyk i pójdę obfotografować to inne drzewa z tego brzegu.
    Nie przejmuj się. Ale wiem z autopsji bo sam zamieszkuję uk, że zima tu, to bajka w porównaniu do sybiru gdzieś tam w pl (Tych z pl proszę o nie obrażenie się hehe).

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów