To chyba jakiś wyścig zbrojeń
http://www.dpreview.com/news/0607/06...kextremeiv.asp
taka szybka karta?
kto to wykorzysta?
Szukaj
To chyba jakiś wyścig zbrojeń
http://www.dpreview.com/news/0607/06...kextremeiv.asp
taka szybka karta?
kto to wykorzysta?
FX
fajnie...spadną ceny na II i III![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
będziesz miał zdjęcie zapisane na karcie zanim jeszcze je zrobisz![]()
Pozdrawiam Piotr
A pamiętam jak w moim super szybkim wymiataczu doom zadowalał się kilkoma MB z mojej 850 caviara - ehhh.... stary się robię....
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
Nic się nie martwcie. Pewnie niedługo pojawią sie aparaty z matrycą 20kpixeli i będą potrzebne takie transfery.
Po za tym istnieją przecież aparaty średnioformatowe, a oni wciaż narzekają na zbyt małe i wolne karty pamięci.
Pozdrawiam
Marcin
tak? a procek 386DX cos ci mowi? z dyskiem twardym 40 MB i 4MB RAMu to bylo cudoZamieszczone przez Al Bundy
teraz 1 GB RAMu mi nie starcza![]()
vuki, a xt pamietasz fdd 5,25 cala, dysk twardy 40 MB , monitor CGAto byl wypas hehe gralem na tym w gierke stunt rod
![]()
potem 286 16 mhz bez pamieci extendet hehe![]()
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
a pamiętacie wogóle taśmy perforowane jako nośniki danych?
FX
A stosy kart perforowanych?![]()
Kto to wykorzysta? Na pewno nie szczęśliwy posiadacz D70.
Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!
mały OT się robi ale przyłącze się do niego...
wspominacie dawne komputerki...ja miałem długi czas Amige 600...ile ja przed tym życia spędziłem..ech...miała czytnik kart pamięci no i normalnych dyskietek 3,5"
wtedy się grało i grało na takim sprzęcie..a teraz przed każdom nazwą podzespołu przedrostek GIGA albo nawet TERA [giga x 1024] i niektórym nie starcza...szkoda old skoolowego sprzętu...EOT
faktycznie..mogą spaść ceny II i III..w sumie bym się zaopatrzył w 2x 1GB Ex III
to są chyba najlepsiejsze karty...moim skromnym zdaniem
instagram.com/darkroomnightlife
Skontaktuj się z nami