Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: W garażu

Domyślnie

w świeta sie ponoć nie pracuje

Domyślnie

2 bardzo bardzo mi się podoba, 1 w sumie tez - bardzo fajne światło, jednak tylko moim zdaniem z kadrem coś nie tak, trochę te poucinane łokcie przeszkadzają mi w odbiorze.
    pozdr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amirez Zobacz posta
    Bez urazy oraz odnoszenia tego do modelki.
    Na fotce widzę tylko pobrudzoną babę - nic więcej. Nie widać tytułowego garażu, a tym bardziej pracy, emocji, wysiłku.
    Fotka nie niesie przekazu o pracy w garażu, która faktycznie do czystych nie należy.
    Dokładnie!
    Dodatkowo, mam dziwne skojarzenia z reklamą MobilKing'a.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sculptoris Zobacz posta
    Oczywiście, że nie. Ale brudzenie może jednak nastąpić w bardziej prawdopodobnej wersji. Czyli wyobrażamy sobie w jakich okolicznościach zabrudzenia mogą powstać - gdzieś opieramy ręce, przecieramy spocone czoło, drapiemy się po policzku. Tutaj miejscami zabrudzenia wyglądają jak od celowego maziania palcem, a to raczej nie są naturalne okoliczności. Wygląda to trochę jak "tutaj jeszcze jest czysto to trzeba maźnąć". Dodatkowo nie rozumiem tej rękawicy. Tym bardziej, że druga dłoń bez i znowu dwa maźnięcia od palca.

Do tej stylizacji nie pasują mi także włosy. Może gdyby je ukryć pod jakąś kaszkietówą. Przy takiej grzywce pewnie często wzrok był przysłaniany co utrudnia pracę - wypada włosy odgarnąć, a to przy tak umorusanych rękach zostawia ślady na samych włosach i czole - tymczasem tutaj czyściutko jakby właśnie od fryzjerki wyszła.

Dodatkowo brakuje mi rekwizytów garażowych. Co prawda jest wiertarka na jedynce, ale trzymana jak niezła giwera... no i dlaczego w rękawicy? Mnie się jeszcze nie zdarzyło używać wiertarki w rękawicach.
    własnie dla takich komentrarzy wystawiam od czasu do czasu jakąś fotkę na forum, dzieki za uwagi , z pewnością skorzystam z nich w przyszłości

Dziekuję wszystkim za zaglądniecie

pozdrawiam
    N D800|N 24-70/2.8|N70-200/2.8|N 85/1.4|

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów