Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Odpaliłem Total Commandera, wykonałem polecenie, wykonało się. Hura. Próbuję otworzyć przez Mój Komputer - dupa. Patrzę na system plików, dalej RAW. Otworzyłem wiersz polecenia wpisuje to samo, i po sformatowaniu wyskakuje informacja: "nieprawidłowy nośnik lub uszkodzona ścieżka 0 - dysku nie można użyć". Czyli chyba pozostaje wymiana...
    Tak mi przyszło do głowy:
    za pomocą pośrednika, wrzuć kartę do D80 i sformatuj. Potem przeczytaj ją w PC, powinno być ok.

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Zrobiłem wszystko, formatowałem kartę w telefonie, w D80. Nic. Wymieniłem i śmiga. Czytnik obsługaje SDHC. Wina karty Dzięki za wszelkie podpowiedzi.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Taaa, wymieniłem i problem ten sam...Czy ktoś używa kart microSD 4GB firmy PNY? Nie wiem, albo cała partia jest zwalona albo ten telefon (LG Chocolate) nie obsługuje SDHC.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów