Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie SoftTALK 2000 od Cocoon Creations

Jakis czas temu zanabylem droga kupna F5. Chcialem go podlaczyc do komputera i sobie jakims programikiem poszperac w aparacie.
    Kabelka oczywiscie kupic juz sie nie da, znalazlem natomiast jak go wlasnorecznie zrobic. Problemem jest jedynie koncowka ktora wchodzi do aparatu, ta 10 pinowa. Juz jestem na drodze jej zalatwiania.
    Problemem jest natomiast oprogramowanie. Od stycznia 2008 SoftTALK jest do pobrania za free, jakis czas temu to wlasnie zrobilem. Teraz, gdy juz coraz blizej zeby polaczyc PC i F5, chcialem program pobrac znowu. I tutaj niespodzianka. Strona Cocoon Creations przestala dzialac i nie mam skad sciagnac programu. Czy ktos z Was moze sciagnal instalke i ma ja gdzies na dysku? Albo moze macie jakies inne programy ktorymi moglibyscie sie wymienic?
    Miejsce na Twoją reklamę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szympro Zobacz posta
    ...Strona Cocoon Creations przestala dzialac i nie mam skad sciagnac programu...
    eee tam! Strona działa "http://www.cocoon-creations.com/COCOON-Home.shtml"
    Ostatnio edytowane przez delucjan ; 27-12-2008 o 02:29

Domyślnie

U mnie nie dziala! Pojawia sie strona z linkiem do osiolek.com... jesli u Ciebie wszystko smiga, to moglbys sciagnic mi ten program i jakos go przeslac? bylbym bardzo wdzieczny!

Domyślnie

jeśli nadal masz problem z downloadem to daj znać
    Mamiya + Sony

Domyślnie

No nadal nic nie moge sciagnac, ciagle ten link do strony Osiolek.com. bylbym wdzieczny za pomoc i wrzucenie tego programu albo na jakis serwis typu rapidshare albo przeslanie na maila

Domyślnie

podaj maila na PW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez delucjan Zobacz posta
    podaj maila na PW
    ja też poproszę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miron19j Zobacz posta
    ja też poproszę
    Moj email czy program?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szympro Zobacz posta
    Moj email czy program?
    a na czorta mi Twój email?

Domyślnie

Zarty oczywiscie, ale tak smiesznie twoja odpowiedz wygladala, ze az musialem sie zapytac

Uprawnienia umieszczania postów