Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Most

Domyślnie Most

Spreparowane w silnej mgle i w niesprzyjającym oświetleniu. Coś jednak widać

Domyślnie

a dla mnie za buro...
    Mateusz Książkiewicz
    Canon & Nikon

Domyślnie

Po co pokazywać tak daleko lewą stronę? Tam nic nic ma. Prawą i dół też troszkę pozwoliłem sobie przyciąć... Widzę to tak:

LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Po co pokazywać tak daleko lewą stronę? Tam nic nic ma. Prawą i dół też troszkę pozwoliłem sobie przyciąć... Widzę to tak:
    Myslac w ten sposob mozna by przycinac wszystkie minimalistyczne kadry z lichym drzewkiem do samego drzewka.. chyba nie do konca o to chodzi.. Ja wole kadr w pierwotnej postaci o panoramicznych proporcjach
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

Za poprzednikiem, zostawić lewą stronę.

Domyślnie

Zostawiłbym oryginał.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ArtX Zobacz posta
    Myslac w ten sposob mozna by przycinac wszystkie minimalistyczne kadry z lichym drzewkiem do samego drzewka.. chyba nie do konca o to chodzi..
    Tak nie zrobiłem, nie przyciąłem kadru do "samego drzewka" za to po lewej zostawiłem "margines domniemania". To samo po prawej bo "myśląc w ten sposób" można by wszystkie kadry minimalistyczne ciągnąć w nieskończoność. Przyciąłem też dół, gdyż duża dawka ciemności skutecznie odciąga wzrok od tytułowego motywu przewodniego, i dlatego też w/g mnie most powinien być na pierwszym planie. Oczywiście szanuję Twoje zdanie, bo każdy ma swoją wizję. Przedstawiłem swoją, co nie oznacza, że jest ona najlepsza i jedyna.

W dalszym ciągu Wesołych Świąt.
    LED ZEPPELIN

Rozmowny Awatar maddnes
    Miasto
    Bournemouth uk

Domyślnie

jestem za wersja Nikonozaur.....taki kadr kest mega...............

Domyślnie

Wolę oryginał.
    Ładnie.
    oko | obiektywy | komputer | lampa | aparat | //kolejność wyraża raczej dążenie niż sprawozdaje dokonania...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów