Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Wigilijne polowanie.

Tradycyjnie co roku wyruszam na Wigilijne polowanie, oto efekty

1.

2.

3.

4.

5.
    D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE

Domyślnie

cudowne az chce sie przytulic do monitora))
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Domyślnie

Dzieki Marto ale nie radze sie przytulac na zdjeciach jest -30st, Nikon jeszcze klepał zdjecia ale juz nie widziałem nic na wyswietlaczach.
    D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE

Domyślnie

Panie! Nie chcesz Pan tego śniegu podesłać w paczkach? Może być sypki lub mokry. Najlepiej tak pakowany po 2 tony bo wtedy jest bardziej poręczny.

Co do zdjęć - bardzo fajne

Domyślnie

Sprocket...czy u Ciebie też podchodzą pod dom czy musiałeś jakoś specjalnie polować, wyczekiwać i takie tam?
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Wyczekiwalem pod karmą dla ptakow w lesie i poprostu mialem szczescie ze podeszlo cos wiekszego

Domyślnie

Ale cudne!
    Swietne zdjecia
    1 i 3 boskie!
    Pozdrawiam Wioletta

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Nie podoba mi sie obrobka, nie podoba mi sie ramka, srednio mi sie podoba swiatlo, podoba mi sie zwierz Wesolych

Domyślnie

To sarny? Trochę szkoda że stały w cieniu bo rzeczywiście próba rozjaśnienia cieniów średnio wyszła

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Na moje oko to przerosnieta kapibara

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów