Szukaj
cudowneaz chce sie przytulic do monitora
))
Put some fun between your legs
-ride a horse
Dzieki Marto ale nie radze sie przytulacna zdjeciach jest -30st, Nikon jeszcze klepał zdjecia ale juz nie widziałem nic na wyswietlaczach.
D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE
Panie!Nie chcesz Pan tego śniegu podesłać w paczkach? Może być sypki lub mokry. Najlepiej tak pakowany po 2 tony bo wtedy jest bardziej poręczny.
Co do zdjęć - bardzo fajne![]()
Sprocket...czy u Ciebie też podchodzą pod dom czy musiałeś jakoś specjalnie polować, wyczekiwać i takie tam?
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Wyczekiwalem pod karmą dla ptakow w lesie i poprostu mialem szczescie ze podeszlo cos wiekszego![]()
D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE
Ale cudne!
Swietne zdjecia
1 i 3 boskie!
Pozdrawiam Wioletta
Nie podoba mi sie obrobka, nie podoba mi sie ramka, srednio mi sie podoba swiatlo, podoba mi sie zwierzWesolych
![]()
To sarny? Trochę szkoda że stały w cieniu bo rzeczywiście próba rozjaśnienia cieniów średnio wyszła
Na moje oko to przerosnieta kapibara![]()
Skontaktuj się z nami