Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Natalia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szelass Zobacz posta
    chyba trochę przesada z tym seksistowskim podejściem do ujęcia 3-latki w kąpieli. a poza tym widać tam tyle pupy, co nic.
    Rozumiem, że masz inny punkt widzenia, ja moim dzieciom z załozenia nie robię zdjęć na golasa (co jest dość problematyczne, bo maluchy uwielbiają na golasa paradować ) , a jeśli już tak się zdarzy, to ich nie publikuję.

W każdym razie, decyzja każdorazowo należy do rodzica, nie napisałam przecież do autora: "usuń!". Dla jednych przesada, dla innych nie-przesada, tym się różnimy, i tyle.
    don't need friends

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szelass Zobacz posta
    chyba trochę przesada z tym seksistowskim podejściem do ujęcia 3-latki w kąpieli. a poza tym widać tam tyle pupy, co nic.
    Szelas to Twoje dziecko, wiec pewnie nawet jak bedzie miala ze 20 lat nie bedziesz tego w ten sposob postrzegal...
    jednak znam kilka panstw i to w Europie gdzie prawdopodobnie mialbys juz klopty...
    ja wiem ze to chore i nikt mnie przekonywac nie musi.. ale jak juz w telewizji kaza sie dzieciakom ubierac na plazch bo dostaja pedofilskiej histerii to cos sie z tym spoleczenstwem powoli tez juz jest nie tak...
    to sie robi polowanie na czarownice w mysl zasady: niech 100 niewinnych splonie na stosie jak jeden ledwie podejrzany mialby sie wywinac...

dla mnie osobiscie to niewinne zdjecia i nic takiego na nich nie ma... a tamto co napisalem wczesniej to byla tylko taka smutna refleksja nad tym gdzie wszystko zmierza...

PS ja wiem ze ta dyskusja to jest lekki OT.. ale takie zdjecia zawsze beda wywolywac duskusje nad granicami tego co jeszcze mozna pokazac a co juz nie i jak to postrzegane byc moze..
    C Digital 17-200 F/1.4 f/1.8 f4 L IS i kilka dupereli

Domyślnie

po przeczytaniu waszych teorii, rzeczywiście zastanawiam się czy dobrze zrobiłem zamieszczając to 1 zdjęcie z pupką pod wodą.
    dlaczego?
    ano dlatego, że w ogóle taki temat podjeliście.

...naprawdę żyjemy w dziwnych czasach...
    D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900

Domyślnie

ludzie popadacie w paranoje , wszędzie widzicie pedofilów ech nie dajcie się zwariować

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

Szelas ale Ty sie tym nie przjemuj nie w ten sposob, zamiesciles cos co w Twoich oczach jest niewinne i w wiekszosci ludzi ktorzy sie wypowiedzieli rowniez ja to co pisalem napisalem jak juz wspomnialem wyzej dlatego ze zaczyna mnie juz potwornie wqr... to jak (nomen omen) "wylewa sie dziecko z kapiela"...
    bo jak najbardziej zwyrodnialcow scigac trzeba ale nie mozna z kazdego kogos takiego robic a media juz tak robia wode z mozgow ze czlowiek sila rzeczy prowadzi takie rozwazania czy to przypadkiem nie przekracza granicy... co jeszcze jakis czas temu nawet by do glowy nie przyszlo....
    C Digital 17-200 F/1.4 f/1.8 f4 L IS i kilka dupereli

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów

Domyślnie

Eeeee no ja nic złego w gołej pupce nie widzę ale rzeczywiście szkoda że ktoś może na nie spojrzeć inaczej Myślę że taki pedofil to ma inne portale gdzie jest tego naprawdę duuuużo

Kolorki fajne i podoba się - troszkę szkoda uciętych rączek to fakt

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów