Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Carcassonne

Domyślnie Carcassonne

Z wycieczki...

1.

2.

Bonus
    Nikon D70s + Sigma 28-105 f2,8-4 + Nikkor 50mm F1,8D

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Legnica/Wrocław

Domyślnie

w 1 część dołu zbyteczna, 2 OK, 3 przytnij niebo z prawej - nic nie wnosi i psuje kompozycję

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stempien Zobacz posta
    w 1 część dołu zbyteczna, 2 OK, 3 przytnij niebo z prawej - nic nie wnosi i psuje kompozycję
    Można przyciąć do kwadratu, ale odpadnie dramatyczna część nieba. Można zamiast tego wystemplować chaszcze przy prawej krawędzi kadru.
    Krzysztof Paszkiewicz

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Legnica/Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Można przyciąć do kwadratu, ale odpadnie dramatyczna część nieba. Można zamiast tego wystemplować chaszcze przy prawej krawędzi kadru.
    albo kwadrat z podmienionym niebem

kulten
    Gość

Domyślnie

Za ciepło na zdjęciach w kolorze. Kadr na bonusie do mnie nie przemawia.

Domyślnie

Cieple?

...cieplo zdjęc to zwykle kwestia gustu... chba wolę lekkie cieplo niż tę zimny nikonowski niebieski na automatycznym WB...

Domyślnie

Byłem tam w tym roku z kumplami na motocyklach. To bardzo ładne miasto z dobrze zachowaną i ciekawą architekturą średniowieczną. Tego nie widać na tych zdjęciach.

Domyślnie

124miko, zamek i cale ustrojstwo mialem za plecami na dwoch pierwszych zdjeciach...

...ale zamek jak to zamek...mury jak to mury...poza tym kazdy z Carcassonne ma zdjecie zamku, a tego co pod zamkiem nie zawsze

Domyślnie

Pewnie masz rację, że zdjęcia zamku ma każdy. Ja ze wzgl. na rodzaj transportu nie mogłem zabrać mojego sprzętu, więc nie mam się czym pochwalić. Poza tym gamoń jestem i nie wiem jak się takie zdjęcia tu wkleja (gdzieś była instrukcja, ale nie chciało mi się czytać - czyli nie tylko gamoń, ale i leń ze mnie).
    Fakt jest jeden, że to miejsce robi wrażenie.

pozdrawiam 124miko

Domyślnie

Na mnie zdobila wieksze wrazenie nieodlegla Girona juz po drugiej stronie Pirenejow...mlodsze miasto, ale chyba jeszcze fajniejsze...

...no i jednak 28mm to za malo zeby sie w architekture pchac...ponizej pare mniej wg mnie udanych pstrykow juz z murami jakimis...

3

4.

5.

Bonus 2
    Kosciol w Carcassonne

Bonus 3 - Albi - katedra

Uprawnienia umieszczania postów