Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    W sumie jedyne co mi przeszkadza co tlo [a raczej jego jakosc badz jego zmeczenie ]. Reszta mi pasuje [ale ja sie nie znam wiec moze latwo mnie zadowolic ]
    Za kolegą. Czarne tło jeśli już to trza było nieco doświetlić bo tak zlewa się ono np z oponami motocykla.

Po za tym fotki całkiem całkiem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szumigt Zobacz posta
    Za kolegą. Czarne tło jeśli już to trza było nieco doświetlić bo tak zlewa się ono np z oponami motocykla.
    Doświetlić? Dlaczego? Skoro jest czarne, to chyba ma być ciemno prawda? Jeżeli nie daje się inne tło. Jeżeli coś ma się nie "zlewać" z tłem, to chyba trzeba wykorzystać kontrowe światło na obiekt a nie walić po tle. Wolałbym jednak, żeby wypowiedział się ktoś z doświadczeniem w tek kwestii. Poza tym nad tłem można popracować w PSie. Nad źle ustawionym światłem już nie bardzo. Co do samego oświetlenia, to podejrzewam, że niełatwo jest oświetlić blachę i ludzką skórę jednocześnie i chętnie posłucham opinii bardziej doświadczonych. Sailor wystawiał auta i panny.

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szumigt Zobacz posta

Po za tym fotki całkiem całkiem.
    Nic sie nie zlewa. Jest dobrze w/g mnie, a shaolin mial na mysli zapewne, ze troche to tlo pomiete.

Domyślnie

Blada dłoń na "1".
    Wielka noga na "2" (ogólnie przerysowanie).
    Kolana (właściwie i uda) na "4".
    "6" poza konkurencją (wymiata - jak to mówią młodsi).

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Artur Jonik Zobacz posta
    Nic sie nie zlewa. Jest dobrze w/g mnie, a shaolin mial na mysli zapewne, ze troche to tlo pomiete.
    Wlasnie to mialem na mysli

Uprawnienia umieszczania postów