Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: val di sole

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

AUTOR ma u mnie i wielu moich znajomych ogromnego plusa za POCZUCIE HUMORU no i za REFLEKS oczywiście też !! Aż lepiej na duszy mej się zrobiło pozdrawiam !! i proszę o więcej Tej osobowości.
    Pozdrawiam, Grzegorz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paprycjusz Zobacz posta
    Dokładnie za przedmówcą, 1 ma duży potencjał. A już za miesiąc i ja wrzucę stamtąd zdjęcia I jak przechowywałeś aparat? Plecak, torba?

witam po świętach,
    dziękuję za odpowiedzi i konstruktywną krytykę
    jak obrobię to wrzucę,
    aparat przechowywałem w plecaku:LOWEPRO Micro Trekker 200.
    plecak jeździł na plecach mojego kolegi, ze względu na moje umiejętności - czasami ląduję na plecach.
    temperatura była min. -2 st. w najwyższych partiach ok. 3200, także żadnych problemów.
    pzdr

ps
    niedługo wrzucę następne.

Domyślnie

Jak widzę chmury nad Val di Sole to poprostu niewierzę. Tam zawsze świeci słońce. No ale ja tam bywam najczęściej w okolicach marca. Co do zdjeć to wybieram dwójkę choć potrzebna jej solidna obóbka.
    prawie wszystko o microstockach
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pershing Zobacz posta
    Jak widzę chmury nad Val di Sole to poprostu niewierzę. Tam zawsze świeci słońce. No ale ja tam bywam najczęściej w okolicach marca. Co do zdjeć to wybieram dwójkę choć potrzebna jej solidna obróbka.
    To są zdjęcia ze środy,
    poniedziałek i wtorek to był koszmar, w takiej śnieżycy i mgle nigdy w życiu nie jeździłem, 2m widoczności.
    a o robieniu zdjęć trzeba było zapomnieć.

Domyślnie

No to najwidoczniej zbliża się koniec świata, albo ja szczęściarz jestem, bo od ładnych paru lat jeżdżę w Dolomity i zawsze mam słońce i muszę nos "35-tką" smarować bo mógłby się zjarać. Tylko w zeszłym roku się wyłamałem pojechałem w Alpy austriackie na lodowiec i pogoda była podobna do tej o której piszesz, jadąc nie widziałem własnych nart, dlatego w tym roku a właściwie już w przyszłym wracam w Dolomity.
    prawie wszystko o microstockach
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów