AUTOR ma u mnie i wielu moich znajomych ogromnego plusa za POCZUCIE HUMORU no i za REFLEKS oczywiście też !! Aż lepiej na duszy mej się zrobiłopozdrawiam !! i proszę o więcej Tej osobowości.
Szukaj
AUTOR ma u mnie i wielu moich znajomych ogromnego plusa za POCZUCIE HUMORU no i za REFLEKS oczywiście też !! Aż lepiej na duszy mej się zrobiłopozdrawiam !! i proszę o więcej Tej osobowości.
Pozdrawiam, Grzegorz.
witam po świętach,
dziękuję za odpowiedzi i konstruktywną krytykę
jak obrobię to wrzucę,
aparat przechowywałem w plecaku:LOWEPRO Micro Trekker 200.
plecak jeździł na plecach mojego kolegi, ze względu na moje umiejętności - czasami ląduję na plecach.
temperatura była min. -2 st. w najwyższych partiach ok. 3200, także żadnych problemów.
pzdr
ps
niedługo wrzucę następne.
Jak widzę chmury nad Val di Sole to poprostu niewierzę. Tam zawsze świeci słońce. No ale ja tam bywam najczęściej w okolicach marca. Co do zdjeć to wybieram dwójkę choć potrzebna jej solidna obóbka.
prawie wszystko o microstockach
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
No to najwidoczniej zbliża się koniec świata, albo ja szczęściarz jestem, bo od ładnych paru lat jeżdżę w Dolomity i zawsze mam słońce i muszę nos "35-tką" smarować bo mógłby się zjarać. Tylko w zeszłym roku się wyłamałem pojechałem w Alpy austriackie na lodowiec i pogoda była podobna do tej o której piszesz, jadąc nie widziałem własnych nart, dlatego w tym roku a właściwie już w przyszłym wracam w Dolomity.
prawie wszystko o microstockach
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Skontaktuj się z nami