Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: DIGI MATE III !

Domyślnie DIGI MATE III !

Witajcie.

Miał może ktoś z Was doczynienia z tym modelem? Lub słyszał opinię o nim lub o modelu wcześniejszym Digi Mate II. Muszę zakupić fotobank a tem wydaje się być całkiem "strawnym"

Digi Mate III

Domyślnie

ja wiem, że to duzo czytania, ale chyba o to chodzi by miec pełen obraz.
    obok jest duzy watek (a nawet 2) o digimate II, a III rózni sie kolorowym wyswietlaczem (a i to nie zawsze, jest wersja błękitna) i wymiennym akku.
    http://forum.nikon.org.pl/viewtopic.php?t=19804
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

III jest chyba bardziej przyjazny dla użytkownika, nie ślamazarzy się tak, uwzględnia miejsce na dysku zajęte przez inne dane oprócz zdjęć, ma wymienny akumulatorek (odpowiednik NP-60)
    DSLRowanie, taniec towarzyski, siatkówka, wino chilijskie

www.sztukapatrzenia.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gregoire7
    III jest chyba bardziej przyjazny dla użytkownika, nie ślamazarzy się tak, uwzględnia miejsce na dysku zajęte przez inne dane oprócz zdjęć, ma wymienny akumulatorek (odpowiednik NP-60)
    Więc zakupiłem z 40 GB dyskiem ale w poniedziałek wymieniam na 100 GB. Modelu II nie znam ale w tej wersji jest wszystko jak na rzie OK. Kopiuje szybko ( jak dla mnie wystarczająco ) Bezawaryjność jest najważniejsza. W sobote generalna próba. Relacje po powrocie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gregoire7
    no wlasnie mi nie uwzglednia tych innych danych, orócz zgranych z gniazd CF.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Faktycznie, nie uwzględnia dziad, nie wiem jak to się stało że za pierwszym razem jak wrzuciłem tylko dane to mi ubyło miejsca na wyświetlaczu, a może wrzuciłem tylko inne zdjęcia cholera, sprawdzę
    DSLRowanie, taniec towarzyski, siatkówka, wino chilijskie

www.sztukapatrzenia.pl

Uprawnienia umieszczania postów