Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Wrestling - Clyde Cole Tournament

W pierwszy weekend grudnia odbył się Clyde Cole Tournament w mieście Oxford, NY. Pojechałem obczaić imprezę. O to co z tego wyszło. Wiem, że szum spory, ale inaczej się nie dało. Zawody odbywały się w liceum w Oxford. Nota bene...fajne mają szkoły w USA!

1. Trofeum.

2. Eliminacje

3.

4. Finały

5.

6.

7.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

4 i 6 prawie jak ze studia nie wiem co sadzic o tych fotach - fajnie, ze cos nowego bo chyba zapasow w wykonaniu mlodych usanczykow jeszcze u nas nie bylo, ale w sumie nie ma na czym oka zawiesic

Domyślnie

Wszędzie za ciemno i nieostro, chociaż szóstka mi się podoba (ciut ostrzej!)

Domyślnie

No i nie wiem kto i za co dał gwiazdki...
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Lej na gwiazdki Ktos się znów bawi, wg mnie 4 i 6, reszta niestety słaba, brak ostrości na wszystkich.

Domyślnie

Musisz dużo, bardzo dużo jeszcze się nauczyć, PS CS4 Ci w tym nie pomoże...

Domyślnie

Szóstka się broni, ale w większości widac że nie utrzymałeś czasów i niestety prawie każde ruszone.
    prawie wszystko o microstockach
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Za poprzednikami... wg mnie słabo.

Uprawnienia umieszczania postów