Co sądzicie?
Szukaj
Co sądzicie?
Widac, ze szukasz ciekawych pomyslow, co sie chwali. Podoba mi sie idea zdjecia z niskiej perpekywy. Natomiast ja bym w kadrze nie umieszczal tych najbardziej skrajnych drzew i slupa po lewej. Czyli wyizolowal centralny obiekt wraz z lawkami i blizszymi drzewkami.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
j.w., oraz większa głębia ostrości, lub nieco wyżej aparat, bo taka rozmazana ta kostka tylko psuje... tak uważam. no i te budynki po prawej, tak trochę ni w ząb, ani ich nie widać ani nie nie widać (chyba się domyślasz o co mi chodzi).
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
tak jak koledzy powyzej wywalic ten slup w ksztalcie wibratora i bedzie gites))
Za przedmówcami...
A nie masz zdjęcia Bramy Warszawskiej we mgle? Wg mnie jest dużo ciekawsza do obfotografowania![]()
Pozdrawiam
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Mówisz - masz...
Tylko takie mam w swojej kolekcji zdjęć z Opatowa.
Dodam że kadruję aparatem a nia w programach i nie PSuję zdjęć. Zdjęcia są tylko wyostrzone po zmniejszeniu oraz delikatniusio podciągnięty kontrast, nic więcej nie ruszam obróbki, może dlatego zdjęcia nie są idealne...
No wydaje się lepiej ale obróbka na kompie to już nie moja działka, ale z drugiej strony powiedz jak to zrobiłeś, winieta + jasność na minus? czy coś jeszcze?
Tylko podrównałem poziomy,ściemniłem deko,zdjąłem trochę niebieskiego i kontrastu,.....winieta jest Twoja.....
To w XnView...do takiej kosmetyki nie trzeba PS-a czy NX-a...
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Dopiero teraz zauważyłem winietę. hmmm D80 z T 17-50 /2.8 nie powinien chyba winietować....
Skontaktuj się z nami