Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie

Ja osobiście polecam Olympusa mju II. W czasach kiedy pracowałem jeszcze na analogu zdarzyła mi się niemiła przygoda (brak prądu) - mju II dokończył robotę - klient był zdziwiony ale bardzo zadowolony.
    Można go kupić za małe pieniążki - naprawdę polecam

Domyślnie

Mju 2 ma moim zdaniem dwie upierdliwe wady. A w sumie to jedną... Otóż resetuje ustawienia po wyłączeniu. A to oznacza, że za każdym razem po włączeniu będzie (jeśli uzna to za stosowne) strzelał z lampy. Druga sprawa: tryb multi AF. Za każdym razem trzeba mu ustawiać spota, bowiem w trybie multi ustawia tam, gdzie mu się podoba.
    Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=

Domyślnie

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	145C3CA2-72BE-49AD-B56B-00F1BD8EC872.jpeg
Wyświetleń:	7
Rozmiar:	462,5 KB
ID:	69868
    Wlasnie zauwazylem ze małpki strasznie sa w cenie, kiedys takiego cos jak na zdjciu kupilem w cenie zlomu 3 $, a teraz, takie ceny, jest jakas moda na analogowce ?
    D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE

Domyślnie

No dokładnie, najbardziej chyba z tego powodu - mody. Swoje jeszcze dołoży fakt, że jest takich sprzętów coraz mniej (czas robi swoje) i ludzie wariują z cenami.

Nie wszystkiego na szczęście, da się jeszcze kupić takie różne wynalazki w stosownej cenie (kilkunastu-kilkudziesieciu zlotych).

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów