Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Nad potokiem

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

podjąłeś ciężki temat
    nie powiem, że mi się nie podoba... powiem, że bardziej wolę Twoją architekturę i ładne widoczki

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ek Zobacz posta
    podjąłeś ciężki temat
    nie powiem, że mi się nie podoba... powiem, że bardziej wolę Twoją architekturę i ładne widoczki
    Dzieki! Ale staram sie probowac z innymi tematami, trzeba sie rozwijac w koncu
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

chyba przeostrzone ... wiem jak trudno czasem znalesc miejsce w takich "krzaczorach" ale na jedynce (zreszta jak wszyscy) za duzo tych krzaczorow ... dwojka spokojna ...
    Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi

Domyślnie

Nad potoczek z jedynki wybierz się z rańca lub wieczorem. Kolor wody bardzo ciekawy, ale w żadnym wypadku niezwykły. Tam gdzie są wapienie taka barwa jest normą.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Tam gdzie są wapienie taka barwa jest normą.
    A ja sie zastanawialem dlaczego
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    A ja sie zastanawialem dlaczego
    Maciek, ja mam coś takiego prawie pod drzwiami. Co prawda jest to jezioro i najlepsze czasy "szmaragdowości" lub "turkusowości" koloru jego wody już minęły, ale zapewniam Cię, że 30-35 lat temu widok był niezwykły. Przezroczystość ówczesnej czterdziesto metrowej głębiny sięgała przynajmniej 10 m, a jej barwa wypisz wymaluj Twój potoczek. Teraz to tylko wspomnienie... Szkoda. Link
    LED ZEPPELIN

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów